51.108 ευρώ στοίχισε στην ΑΝΕΚ η «επικοινωνιακή σχέση» του Θανάτση με τοπικό κανάλι !!

2069

51.108 ευρώ στοίχισε στην ΑΝΕΚ η «επικοινωνιακή σχέση» του Θανάτση με τοπικό κανάλι. Καλά διαβάσατε

Από αυτά τα 42.108 ευρώ δόθηκαν απευθείας σε τοπικό κανάλι για την “προβολή και διαφήμιση της ΑΝΕΚ” επί προηγούμενης θητείας Θανάτση στην Εταιρεία ως έμμισθου προέδρου.

Επίσης το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 9.000 ευρώ δόθηκε  σε 2 άλλες επιχειρήσεις που είχαν επαγγελματική συνεργασία με το εν λόγω κανάλι .

Τα παραπάνω είναι από “Τα έργα και ημέρες Θανάτση” στην ταλαίπωρη ΑΝΕΚ.

Χρηματικά ποσά σημαντικά που σίγουρα προερχόντουσαν από το υστέρημα της ΑΝΕΚ, από αυτά που δεν της περίσσευαν,  αφού υπήρχαν οφειλές σε πληρώματα και όχι μόνο.

Και όλα αυτό στο «βωμό» της «επικοινωνιακής σχέσης» Θανάτση με το συγκεκριμένο κανάλι . Είναι το κανάλι στο οποίο κάποια εποχή  ο Θανάτσης παρουσίαζε εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή.

Βλέπετε εκτός από  «ιδιαίτερα μαθήματα με αμοιβή» αν και καθηγητής του Δημοσίου, τις έμμισθες θέσεις σε Νοσοκομείο , ΔΕΥΑΚ , ΑΝΕΚ και τα τελευταία  χρόνια και σε ρόλο «νέου αγρότη», ο «πολύΤΑΛΑΝΤΟΣ» Θανάτσης παρουσίαζε και τηλεοπτική εκπομπή!!

Ας επανέλθουμε όμως στην «επικοινωνιακή σχέση» Θανάτση και τοπικού καναλιού.

Ενδιαφέρον λοιπόν παρουσιάζει και  ο χρόνος που δόθηκαν τα χρήματα από την ΑΝΕΚ στο κανάλι. Διαπιστώνουμε το αξιοπερίεργο στην  πορεία του ετήσιου ύψους χρημάτων που λάμβανε  το εν λόγω κανάλι για διαφημίσεις την τριετία Θανάτση

2012:   1.044 ευρώ

2013:   6.728 ευρώ

2014: 34.336 ευρώ

Και το εύλογο ερώτημα τι συνέβη και το κόστος διαφήμισης μέσα σε 2 χρόνια από 1044 ευρώ  αυξήθηκε στα 34.336 ευρώ; Μήπως επειδή ήταν έτος εκλογών;

 Ψάχνοντας αναλυτικά τα τιμολόγια που εκδόθηκαν, διαπιστώνεται  ότι τα περίπου 20.000 ευρώ από τα 34.336 ευρώ το 2014  αφορούσαν την περίοδο ΜΕΤΑ τις εκλογές όταν η Παράταξη Διακομιχάλη την οποία εκπροσωπούσε ο Θανάτσης στην ΑΝΕΚ έχασε τις εκλογές και ο ίδιος ήταν Πρόεδρος υπό προθεσμία.

Μάλιστα η επιλεκτική και κατά προκλητικό τρόπο πληρωμή χρημάτων στο εν λόγω κανάλι για τον Θανάτση δεν εξαντλήθηκε ούτε τις τελευταίες ώρες που παρέμενε στην καρέκλα του Προέδρου. Μόλις 2 ημέρες πριν απέλθει από την Διοίκηση της ΑΝΕΚ ο κ. Θανάτσης και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου 2014 πληρώθηκε τιμολόγιο που εκδόθηκε την ίδια ημέρα ποσού 2.784 ευρώ. Μάλιστα ήταν για το site του καναλιού!!

 Το μείζον πρόβλημα Θανάτση ήταν να πληρωθεί και να εξοφληθεί το τοπικό κανάλι και όχι φυσικά οι οφειλές προς τα πληρώματα.“Οι καλοι λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους”έτσι δεν είναι κύριε Θανάτση;

Παραθέτουμε το σχετικό παρασταστικό

Βέβαια δεν μπορεί να μείνει και ασχολίαστο ότι όταν αποκαλύφθηκε το θέμα, ο Δ.Διακομιχάλης μας «ορκιζόταν» ότι είχε πλήρη άγνοια για τις ενέργειες Θανάτση με τη διασπάθιση των χρημάτων της ΑΝΕΚ. Μάλιστα μας ζήτησε να του δώσουμε αν είχαμε και τα παραστατικά που αποδείκνυαν τις πληρωμές στο κανάλι!

Όταν δώσαμε στο Δ.Διακομιχάλη αντίγραφα όλων των τιμολογίων και σχετικά παρασταστικα΄”ω του θαύματος”. Ο Δ.Διακομιχάλης αντί να αποπέμψει το Γ.Θανάτση για ενέργειες που έκανε εν αγνοία του, έψαχνε εναγωνίως να βρει αυτούς που μας έδωσαν τα αντίγραφα των παρασταστικών!

Τα 50.000 ευρώ και πλέον κύριε Δήμαρχε που δόθηκαν επί Προεδρίας Θανάτση και με τον τρόπο που δόθηκαν,ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ και ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ στο τοπικό κανάλι και στα συνεργαζόμενα μέσα, αποτελεί τον ορισμό της «Επικοινωνιακής σχέσης».
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός