Ένα πραγματικό στολίδι για την Κάλυμνο η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στο Άργος Καλύμνου.(video)

634

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Τετάρτη  13 Οκτωβρίου 2021 στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στο Άργος Καλύμνου ,όπου είναι  στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης,  με κάποιες εναπομένουσες εργασίες στον  περιβάλλοντα χώρο η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ .

Ένα έργο που θα  αποτελεί  στολίδι  για την Κάλυμνο και για το οποίο μας μίλησαν ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής και  ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Φίλιππος Ολυμπίτης.

 Επίσης καταγράψαμε εικόνες, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά από τα δωμάτια που είναι  πλήρως εξοπλισμένα

 Να θυμίσουμε ότι το συνολικό έργο αφορά στην κατασκευή και τον εξοπλισμό Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση, στον οικισμό Άργους Καλύμνου.

 Η Στέγη θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 άτομα και στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων περίθαλψης, στέγασης και διαβίωσης των ατόμων αυτών, στην άμβλυνση των κοινωνικών διακρίσεων και ανισοτήτων,

 Το αρχικό έργο συμπληρώθηκε με μέριμνα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με 5 υποέργα δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα με όλους του απαραίτητους εξωτερικούς χώρους.

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

13-10-2021 Το κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Άργος