Για αθέτηση από πλευράς ΟCEAN του χρονοδιαγράμματος κατασκευής του νέου σκάφους και μη αποδοχή οικονομικών ρητρών, μιλά η ΑΝΕΚ για τη διάλυση της συμφωνίας.

322

Από την ΑΝΕΚ εκδόθηκε δελτίο τύπου αναφορικά με τη διάλυση της συμφωνίας που είχε ανακοινωθεί προ 20ημέρου με το ναυπηγείο OCEAN στο οποίο θα γινόταν η ναυπήγηση του νέου σκάφους της Εταιρείας σε αντικατάσταση του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ.

Η ΑΝΕΚ επιρρίπτει τις αποκλειστικές ευθύνες στο εν λόγω ναυπηγείο μιλώντας:

1.Για αθέτηση από την πλευρά του κ. Μοσχάτου της OCEAN του χρονοδιαγράμματος κατασκευής και παράδοσης του σκάφους, το οποίο είχαν προσυμφωνήσει και προσυπογράψει.

2.Ότι ο κ. Μοσχάτος απαίτησε από την ΑΝΕΚ οικονομικές ρήτρες που η Εταιρεία αποδέχτηκε και δε δέχτηκε αντίστοιχες από την ΑΝΕΚ.

Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου της ΑΝΕΚ. Η φωτογραφία είναι από την υπογραφή στις 6 Οκτωβρίου 2021 του προσύμφωνου μεταξύ του Προέδρου της ΑΝΕΚ Γ.Θανάτση και του εκπροσώπου του Ναυπηγείου, παρουσία του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη μελών του ΔΣ της ΑΝΕΚ που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το σκοπό αυτό ,καθώς και του τεχνικού και νομικού συμβούλου της ΑΝΕΚ και του ναυπηγού Β.Ψαρομπά

Το δελτίο τύπου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός