Για συνεδριάσεις “κοινώς της ξεπέτα” χαρακτήρισε ο Ι.Μαστροκούκος τον τρόπο σύγκλησης και λειτουργίας του ΔΣ (video)

344

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες των αντιπολιτεύσεων για τις ακατάλληλες ώρες που ορίζονται οι συνεδριάσεις των Δημοτικών συμβουλίων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετάσχει η πλειονότητα των δημοτικών συμβουλών λόγω  εργασίας, μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος.

Ο Ι. Μαστροκούκος μίλησε για υποβάθμιση του ΔΣ όχι μόνο στον τρόπο σύγκλησης του, αλλά και λειτουργίας του .

Όπως χαρακτηριστικά είπε ,αυταρχισμός, δεν αφήνουν τους δημοτικούς συμβούλους να τοποθετηθούν και οι αποφάσεις παίρνονται απλά για γραφειοκρατικούς λόγους χωρίς να μπαίνουμε στην ουσία των θεμάτων.

Έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σημερινή ημέρα λέγοντας: Στις 10.00 πμ συνεδριάζει το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, στις 11.00 πμ συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή, στις 12.00 το ΔΣ της Πολυδραστικής και στις 13.00 το Δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα ο Ι.Μαστροκούκος είπε, ότι θα χρησιμοποιήσει μία αγοραία έκφραση για να χαρακτηρίσει τις συνεδριάσεις όπως γίνονται ,λέγοντας ότι πρόκειται για συνεδριάσειςκοινώς της ξεπέτα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ που αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και η επόμενη ορίστηκε αντί στις 12.00 στις 13.00, ασκώντας καυστική κριτική στη Δημοτική Αρχή

Δείτε τα όσα είπε ο Ι.Μαστροκούκος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

7-10-2021 Ο Γ.Μαστροκούκος για το δελτίο τύπου της παράταξης του

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός