Με μία σεμνή τελετή, η Κάλυμνος τίμησε τον Καλυμνιακής καταγωγής ομοσπονδιακό βουλευτή των ΗΠΑ Γκας Μπιλιράκη, χθες Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 βράδυ, σε δημόσια έκτακτη μεικτή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου.
Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Τελετή υποδοχής του Ομοσπονδιακού Γερουσιαστή των ΗΠΑ Γκας- Κώστα Μπιλιράκη στην Κάλυμνο.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Γαβαλάς,ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλης, ο Μητροπολίτης κκ. Παίσιος,ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής,ο Δήμαρχος Τάρπον Σπρινκς Κρις Αλαχούζος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος, ο επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας Ιωάννης Γαλουζής, η Μελίνα Κατέρη εκ μέρους της Παράταξης «Η Κάλυμνος Αλλάζει» και ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου και επικεφαλής Παράταξης Μιχάλης Μπούκης.
Δείτε το video που ετοίμασαν από την εκδήλωση η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.