“Τελεφερίκ” υποσχέθηκε προεκλογικά ο Δ.Διακομιχάλης στους κατοίκους στο μαράσι Υπαπαντής για να μην ανεβαίνουν σκαλοπάτι-σκαλοπάτι! (video)

1386

Τελεφερίκ” υποσχέθηκε προεκλογικά ο Δ.Διακομιχάλης στους κατοίκους στο μαράσι της Παναγιά Υπαπαντής για να μην ανεβαίνουν σκαλοπάτι-σκαλοπάτι.

Πιό συγκεκριμένα όπως μας μετέφεραν κάτοικοι της περιοχής, προεκλογικά το 2019 ο Δ.Διακομιχάλης ως υποψήφιος Δήμαρχος ,του κάλεσε στη σκάλα του μαρασιού και τους εξήγγειλε την υπόσχεση του, ότι μόλις εκλεγεί Δήμαρχος θα τοποθετήσει “τελεφερίκ” για να μην χρειάζεται να ανεβαίνουν από τα σκαλοπάτια.

Βέβαια ο Δ.Διακομιχάλης επιβεβαίωσε την υπόσχεση του, σε συνέντευξη πριν 26 μήνες στο Μάμα Χαραμαντά, στις 25 Ιουλίου 2019 κι ενώ ήδη είχε  εκλεγεί Δήμαρχος και σε 35 ημέρες θα αναλάμβανε τα καθήκοντα του.

Συγκεκριμένα δήλωνε:

 ΔΙΑΚΟΜΙΧΆΛΗΣ: Επισκεφτήκαμε ,τις σκάλες του μαρασιού της Παναγιάς της Υπαπαντής ,οι άνθρωποι αυτοί, οι κάτοικοι έχουν δυσκολίες ,πρέπει να δώσουμε ταχύτατα ,πήγα με δύο μηχανολόγους στην περιοχή ,προκειμένου να βρούμε τρόπο ώστε με ένα ,θα έλεγα σύγχρονο τρόπο να μην ανεβαίνουν σκαλοπάτι-σκαλοπάτι .

ΧΑΡΑΜΑΝΤΑΣ: Θα έχουμε ανελκυστήρες δηλαδή;

ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ:Δεν ξέρω ,θα υπάρχουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα αυτά.

Για του λόγου το αληθές δείτε και το σχετικό απόσπασμα από εκείνη τη συνέντευξη:

Μία ακόμη ανεκπλήρωτη υπόσχεση Δ.Διακομιχάλη πριν 26 μήνες!

Βέβαια έχουν περάσει 25 μήνες από τότε που ανέλαβε ο Δ.Διακομιχάλης και τίποτα δεν έχει γίνει.

Η στήλη μας «ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ» ανήσυχη όπως είναι, έψαξε το θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ο Δήμαρχος προβληματίζεται και βρίσκεται σε δίλημμα αφού έχει λάβει τρεις  προτάσεις:

Η μία από τους «μηχανολόγους» που του προτείνουν την τοποθέτηση ηλεκτρικών κυλιόμενων σκαλών ή ανελκυστήρων και οι άλλοι από τους «παραδοσιακούς» που το προτείνουν τον παραδοσιακό τρόπο με την αγορά κάποιων συμπαθητικών γαϊδουριών-μουλαριών για τις μεταφορές κατοίκων και υλικών. Υπάρχει και μια τρίτη, η προχωρημένη, για την τοποθέτηση τελεφερίκ!

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι στήλη μας «ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ» αποφάσισε μόνο με χιούμορ να αντιμετωπίζει τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις Διακομιχάλη,που αφειδώς μοίραζε προεκλογικά όταν “όλα τα έσφαζε, όλα τα μαχαίρωνε”, γιατί αν επαναλάβουμε και τις χαρακτηρίσουμε ως “τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” ,θα ενοχληθεί ο κ. Δήμαρχος και δεν το θέλουμε.

Απλά από εδώ και στο εξής θα ασκούμε κριτική μόνο με ήχο, εικόνα κι έγγραφα.