32οι ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000:4η θέση στη συνολική βαθμολογία-2η θέση στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ-3 Χρυσά-2 Αργυρά-4 Χάλκινα

225

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, οι 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στο στάδιο Χίου με τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών και αθλητριών από 42 σωματεία του Αιγαίου.

Το φινάλε των αγώνων βρήκε τους αθλητές και τις αθλήτριες από τα νησιά του Αιγαίου με χαμόγελα ικανοποίησης, για τη συμμετοχή τους σε ένα γεγονός με αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα. H ολοκλήρωση της δράσης σήμανε και την έναρξη της γιορτής στο στάδιο της Χίου. Ικαριώτικα, Χιώτικα και όλα τα νησιώτικα ακούσματα ένωσαν αθλητές, αθλήτριες, κριτές, εθελοντές, εκπροσώπους των σωματείων, ακόμη και την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που δεν έχασαν την ευκαιρία να χορέψουν και να απολαύσουν τη γιορτή του αθλητισμού. Ικαριώτες Λημνιώτες, Καλύμνιους, ακόμη και Μυκονιάτες ακολούθησαν με επιτυχία το ρυθμό της νησιώτικης μουσικής αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως ο αθλητισμός είναι το καλύτερο μέσο για να ενώσει ανθρώπους από διάφορα μέρη.

Από Αγωνιστικής πλευράς η ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000,στη συνολική βαθμολογία κατέλαβε την 4η θέση με 63 βαθμούς

Στη βαθμολογία των ΓΥΝΑΙΚΩΝ -ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ κατέλαβε τη 2η θέση με 51 βαθμούς μετά τον ΠΑΓΧΙΑΚΟ ΓΣ

Να σημειώσουμεμε ότι ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000,ήλθε ΠΡΩΤΟ απ’ όλα τα Σωματεία που συμμετείχαν από ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ -ΚΥΚΛΑΔΕΣ)

Από πλευρά συγκομιδής μεταλλίων οι αθλητές και αθλήτριες της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 πήραν συνολικά -3 Χρυσά-2 Αργυρά -4 Χάλκινα.

Μετάλλια πήραν

 Χρυσά μετάλλια

ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ στη ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΕΪΜΑΡΗ στο ΑΚΟΝΤΙΟ Κ18 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΚΙΟΥΠΗ στα 1200 μ Κ14 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Ασημένια μετάλλια

ΜΑΡΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-Ακόντιο Κ18 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΙΖΑΝΙΑ ΜΑΡΙΑ Σφαιροβολία Κ16 Κοριτσιών

Χάλκινα μετάλλια

ΤΑΣΟΣ ΛΑΟΥΔΙΚΟΣ Ακόντιο Ανδρών

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 3.000 μ Ανδρων

ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 200μ Κ18\

ΣΑΒΒΙΝΑ ΒΑΡΒΑΡΗ 80μ Κ16 Κοριτσιών