Η Καλυμνιακής καταγωγής δημοσιογράφος Ελένη Ρούσσου δώρισε έναν πίνακα σε Νοσοκομείο του Ντάργουιν μετά την ανάρρωση της από μία σπάνια επιπλοκή.

550

Η Καλυμνιακής καταγωγής δημοσιογράφος Ελένη Ρούσσου δώρισε ένα πίνακα με συμβολική αξία και με τίτλο “Φαντασία στο Πράσινο” του 2007 που φιλοτέχνησε ένας σπουδαίος καλλιτέχνης της Αυστραλίας Χάρολντ Τόμας  σε Νοσοκομείο του Ντάργουιν μετά την ανάρρωση της από μία σπάνια επιπλοκή του εμβολίου.

Παραθέτουμε δύο χαρακτηριστικές αναρτήσεις στο fb του ξαδέλφου της πρωην Δημάρχου Καλυμνίων Γιώργου Ρούσσου και της αδελφής της Κούλας Ρούσσου.

Ανάρτηση Γεωργίου Ρούσσου

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη!!!! Η αγαπημένη μας ξαδέλφη Ελένη Ρούσσου του Ηρακλή και της Ειρήνης , στο Darwin , η κορυφαία δημοσιογράφος και εκφωνήτρια των ειδήσεων στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι του ΝΤ , νίκησε με την Βοήθεια του Θεού διά της Επιστήμης στον αγώνα της κατά της σπάνιας επιπλοκής από το εμβόλιο . Και δώρισε στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο του Darwin μια υδατογραφία του σπουδαίου καλλιτέχνη της Αυστραλίας Χάρολντ Τόμας με τίτλο “Φαντασία στο Πράσινο” του 2007 με άπειρες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη στον σπουδαίο καρδιολόγο Δρ Marcus Ilton και σε όλο το προσωπικό!!!

Ανάρτηση Koulla Roussos

Χάρολντ Τόμας, Φαντασία στο Πράσινο, 2007, υδατογραφία.

Η δωρεά αυτού του έργου τέχνης από τον Harold Thomas, καλλιτέχνη και ακτιβιστή στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο του Ντάργουιν ήταν στη λίστα “to do” της αδελφής μου εδώ και πολύ καιρό.

Είχε τα τρία της παιδιά στο νοσοκομείο και το προσωπικό στην πτέρυγα Τζαμπίρου ήταν στο πλευρό της σε κάθε γέννα.

Τώρα, χρόνια μετά, το προσωπικό στην πτέρυγα Jacana ήταν κρίσιμο για την ανάρρωσή της κατά τη διάρκεια αυτής, της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής της.Ενώ ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τα όρια, φεύγει από αυτό το νοσοκομείο σήμερα χάρη στη φροντίδα και την προσοχή του καρδιολόγου Δρ Marcus Ilton.Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο νοσηλευτικό προσωπικό – Sasi, Jacinta, Molly, Mariana, Alex και Earl για την καταπληκτική δουλειά τους.

Η φροντίδα και ο επαγγελματισμός τους, το χιούμορ και η ευγενική τους πινελιά λάμπει μέσα Η ανιδιοτελής αφοσίωσή σου στην υπηρεσία των αρρώστων είναι επαινεμένη.

Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό καθαριότητας που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κρατώντας την πτέρυγα και το δωμάτιό της πεντακάθαρο και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της κουζίνας, που παρείχε νόστιμα και θρεπτικά γεύματα για να περάσει τη δοκιμασία (και τα επιπλέον tr ay σε περιστάσεις μόνο για εγώ).

Η Βόρεια Επικράτεια είναι τυχερή που έχει τον καθένα από εσάς.Θα επιστρέψει σε κάποιο στάδιο με μια πλακέτα για τα έργα τέχνης για να τιμήσει εκείνη την περίοδο της ζωής της όταν ένιωθε πιο ευάλωτη.Εκτιμούμε τη ζωή και σεβόμαστε την ποιοτική υγειονομική περίθαλψη που παρέχεται από τους εργαζόμενους στον τομέα της ανάγκης.

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στις άμεσες και εκτεταμένες οικογένειές μας, φίλους, συναδέλφους, αγνώστους, αρχαγγέλους και αγίους, η υποστήριξη και το πνεύμα της κοινότητας ήταν συγκλονιστικό.

Τα λουλούδια, οι σοκολάτες, τα email, τα τηλεφωνήματα, τα συνεχή γραπτά μηνύματα μέρα νύχτα και οι προσευχές σας μας συγκίνησαν βαθιά.

Έχουμε ταπεινωθεί από τη θέληση της πρόνοιας και την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε ότι η αγάπη και η επιστήμη πάνε χέρι-χέρι
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός