Κατολίσθηση μεγάλου βράχου σε αυλή σπιτιού στις Μυρτιές Καλύμνου από την έντονη βροχόπτωση.(video)

3136

Η κατολίσθηση  ενός μεγάλου βράχου από τις έντονες βροχοπτώσεις στην  αυλή σπιτιού, στην περιοχή των Μυρτιών, έφερε το φακό του kalymnos-news.gr στην εν λόγω οικία που ανήκει στην οικογένεια του Πρωτ Χαράλαμπου Λεβεντάκη.

Στην αυλή του σπιτιού και δίπλα στο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε στη μνήμη του Αγίου Νικολάου Πλανά προσγειώθηκε ένας πολύ μεγάλος βράχος την Κυριακή το βράδυ, εν μέσω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα.

Η Πρεσβυτέρα Καλοτίνα μας περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το περιστατικό με την κατολίσθηση του βράχου την ώρα που η πολυμελής οικογένεια βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Επίσης μας γνωρίζει την όμορφη οικογένεια της με το Γιάννη που πηγαίνει 1η Λυκείου, την Αγγελική μαθήτρια Γ΄Γυμνασίου, την Κατερίνα μαθήτρια Β΄Γυμνασίου και το Μικρό Γιώργο Μαθητή 4ης Δημοτικού.

Ο πρωτ Χαράλαμπος Λεβεντάκης μας μιλά για την ιστορία του μικρού ναού αφιερωμένου στον Αγιο Νικόλαο Πλανά .Ένας πανέμορφος μικρός ναός με εντυπωσιακές αγιογραφίες στο εσωτερικό του που έκτισαν δίπλα στην αυλή του σπιτιού, όταν επέστρεψαν από την Αθήνα και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Κάλυμνο.

 Η οικογένεια του πρωτ Χαράλαμπου Λεβεντάκη κάνει έκκληση στους αρμόδιους, αφενός να θρυμματίσουν και να απομακρύνουν το μεγάλο βράχο από την αυλή και αφετέρου που είναι και το κυριότερο να ελέγξουν και να στερεώσουν ή να θρυμματίσουν τους υπόλοιπους βράχους που κυριολεκτικά επικρέμανται πάνω από την κατοικία και εγκυμονούν κινδύνους να προκαλέσουν ατύχημα σε περίπτωση κατολίσθηση.

Δείτε το ενδιαφέρον video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

11-1-2022 Πτώση βράχου σε αυλή οικίας!!