Ένα αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή δώρισε το Γραφείο του Πρωθυπουργού στο Σύλλογο Αυτοδυτών Γυναικών Καλύμνου (video)  

907

Έναν καινούργιο αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίου καρδιακής ανακοπής, δώρισε το Γραφείο του Πρωθυπουργού στο δραστήριο “Σύλλογο Αυτοδυτών Γυναικών Καλύμνου”

Ο “Σύλλογο Αυτοδυτών Γυναικών Καλύμνου” εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

Tα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Γυναικών Καλύμνου “Η κόρη της Καλύμνου” εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς την κα Πίστη Κρυσταλλίδου, Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ και τον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, για την ευγενική δωρεά τους προς το Σύλλογό μας, ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίου καρδιακής ανακοπής.

Πρωτοβουλίες όπως αυτή ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της ακριτικής Καλύμνου και αποτελούν παράδειγμα έκφρασης κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης

Η πρόεδρος

Άννα Τσουλφά

Η γραμματέας

Θεοδωρίδου Ειρήνη

Για την ευγενική και χρήσιμη δωρεά του απινιδωτή αλλά και για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου, μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr η Πρόεδρος του Συλλόγου Άννα Τσουλφά Τηλιακού.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

8-2-2022 Δωρεά απινιδωτή από το γραφείο του Πρωθυπουργού στο σύλλογο Γυναικών ΑυτοδυτώνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός