Κριτική στη Δημοτική Αρχή από  Σάκη Χούλη για 2 θέματα που απασχόλησαν το ΔΣ στην τελευταία συνεδρίαση του. (video)  

439

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δημοτικός Σύμβουλος Σάκης Χούλης.

Ο Σάκης Χούλης αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του πρόσφατου  Δημοτικού  συμβουλίου την περασμένη Τρίτη, που το χαρακτήρισε “μία από τα ίδια” και εστίασε σε 2 θέματα. Στην αντικατάσταση των 2 μελών στο ΔΣ της ΔΕΥΑΚ και στο θέμα της δήλωσης αναρμοδιότητας από το Δήμο, έγκρισης αιτήματος ιδιώτη,  κυκλοφοριακής σύνδεσης οχημάτων στις Μυρτιές, για τη δημιουργία πρατηρίου καυσίμων.

ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

Για την αντικατάσταση των 2 μελών με την ιδιότητα του δημότη στο ΔΣ της ΔΕΥΑΚ είπε μεταξύ άλλων ότι, δεν είναι το ουσιώδες τα 2 πρόσωπα, αλλά έχει σημασία ως προς το περιεχόμενο που δίνεται στην πολιτική κατάσταση του νησιού.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε  γίνει την μία θέση να την καταλάβει ο Πρόεδρος του Σωματείου Υδραυλικών που έχει ουσιαστική σχέση και επαφή με το αντικείμενο. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Θα μπορούσε, όπως τόνισε, ο Δήμαρχος να βρεί ένα αντίστοιχο πρόσωπο που να είναι  της δικής του πολιτικής εύνοιας και να τον προτείνει σαν μέλος. Αντί αυτού επιλέγει συνειδητά, για να δημιουργήσει παραπάνω καχυποψία για να μην πω αηδία στον κόσμο που παρακολουθεί την πολιτική ζωή του τόπου και να αποτρέπει τους νέους να ασχοληθούν με τα κοινά.

ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΗ

Για τη δήλωση αναρμοδιότητας από το Δήμο, έγκρισης αιτήματος ιδιώτη για   «κυκλοφοριακή σύνδεσης οχημάτων» στις Μυρτιές, για τη δημιουργία πρατηρίου καυσίμων είπε μεταξύ άλλων:

Αυτό το θέμα ήλθε κάποιες φορές στο ΔΣ και αναβλήθηκε, τώρα είπαν ότι είναι αρμοδιότητας της Περιφέρειας. Σας λέω από τώρα ότι το θέμα θα επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί η Περιφέρεια δηλώνει αναρμόδια. Η επιπολαιότητα του χειρισμού της υπόθεσης από τη Δημοτική Αρχή έχει ως αποτέλεσμα να ανακυκλώνουν τα πολιτικά προβλήματα στο νησί.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Χούλης στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

17-2-2022 Ο Σάκης Χούλης για τα τεκταινόμενα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός