Μεγάλη βραδιά για το Γιάννη Κουλλιά με την παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.(video)

622

Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσίασαν σε μία όμορφη εκδήλωση την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Κουλλιά «Ζωή μου δε σε ξέχασα», στον Ιανό, χθες  Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 20:00.

Για τη νεά δουλειά μίλησε ο Αντώνης Μποσκοϊτης, σκηνοθέτης – δημοσιογράφος.

Ακούστηκαν ζωντανά τα τραγούδια του άλμπουμ από την Καίτη Κουλλιά και τον Στέργιο Παρίζα.

Ανέκδοτα τραγούδια του Γιάννη Κουλλιά θα ερμήνευσαν η Βικτωρία Ταγκούλη και η Πέγκυ Ζάρρου.

Έπαιξαν οι μουσικοί:Στέργιος Παρίζας, κιθάρα, Μάριος Παπούλιας, βιολί, Θοδωρής Κουέλης, μπάσο, Χρίστος Θεοδώρου, πιάνο, ενορχήστρωση.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουλλιά

Παρουσίαση του cd μου χθες το βράδυ στον Ιανό, με την σύμπραξη 5 μουσικών, 4 ερμηνευτών, του πολύτιμου καρδιακού φίλου Αντώνη Μποσκοΐτη που προλόγισε τόσο συγκινητικά την δουλειά μου, του Θανάση Συλιβό των εκδόσεων Μετρονόμος και πλήθους φίλων, γνωστών και αγνώστων.

Κλεισμένα όλα τα εισιτήρια από νωρίς και διάχυτη υπέρ το δέον , η αγαπητική αύρα της σύναξης. Πολλή δίψα για ανθρώπινη συνάντηση και για τραγούδι. Πολλοί οι φίλοι που μπόρεσαν να ρθούν, περισσότεροι αυτοί που δεν μπόρεσαν, και ένα μουσικό αποτέλεσμα πάνω από κάθε προσδοκία.

Υπέροχο γεγονός η προσφορά του Ιανού να μεταδίδει ζωντανά τις εκδηλώσεις του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι.Λόγω του μικρού αριθμού των τραγουδιών του cd (7), παρουσιάσαμε και 3 καινούργια τραγούδια από την επόμενη δουλειά μας, συν το «Μικρή μου πατρίδα» που γράφτηκε προ 14 ετών για τό θεατρικό μου έργο «Το Μιρμιζέλλι», το οποίο συγκίνησε και τους πιο απαιτητικούς ακροατές που δεν ήταν λίγοι.

Από τα νέα αυτά τραγούδια, είναι και το «Άντε γειά» που τόσο υπέροχα ερμηνεύει εδώ η φίλη Βικτωρία Ταγκούλη. Είχα γράψει προ ημερών στο Facebook ότι η παρουσίαση αυτή είναι η μικρή μου γιορτή.

Τελικά ήταν η μεγαλύτερή μου, γιατί εισέπραξα πολλή αγκαλιά και αγάπη από όλους,με ξεκάθαρη αποδοχή της τέχνης μου που με ζωογονεί και με ψηλώνει ως άνθρωπο. Ένιωσα στο πετσί μου πως κάποιοι άνθρωποι γίνονται οι φύλακες άγγελοί σου στα δύσκολα, όταν πρέπει να περιποιηθούν την ψυχή και τα φτερά σου.

Πολλοί οι χθεσινοί φύλακες άγγελοί μου, στους οποίους προσπαθώ να δείχνω το ευχαριστώ μου, στην κάθε ευκαιρία.

Πείτε με ρομαντικό, αλλά πέραν όσων συνέβαλλαν στην χθεσινή μεγάλη μου γιορτή, μέσα μου ευχαρίστησα και το ίδιο το μέσο Facebook που μας έφερε και φέρνει όλους μας τόσο κοντά, ως δίαυλος που μπορεί να υπηρετεί το ανθρώπινο.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός