Ιατρικό και σχολικό υλικό από το Μαξίμου για την Τελένδο-Η ανακοίνωση του Επάρχου Μ.Μουσελλή.

300

Στο Επαρχείο Καλύμνου έφτασε με τελικό προορισμό το νησί της Τελένδου, ιατρικό και σχολικό υλικό που στάλθηκε από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από το Επαρχείο και τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Προς μεγάλη μας  ικανοποίηση  παραλάβαμε σήμερα  σημαντικό ιατρικό υλικό για το νησί της Τελένδου , που μας απεστάλη έπειτα από συνδρομή της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και προσωπικά  του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητριάδη Γρηγόρη. Συγκεκριμένα πρόκειται  για την παραλαβή αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή  και φορείου , τα οποία  είναι απόλυτα αναγκαία για ένα  μικρό και απομακρυσμένο  νησί.

 Ταυτόχρονα παραλάβαμε  σύγχρονο   εξοπλισμό (laptop, ηχεία, πίνακα μαρκαδόρου και ψυγείο)  για το Δημοτικό Σχολείο της Τελένδου, ώστε ο  μοναδικός μαθητής του νησιού να μην  υπολείπεται κατά το δυνατόν σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες,  από τους μαθητές των μεγάλων νησιών . 

Ευχαριστούμε  πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, που δείχνει ότι τα απομακρυσμένα νησιά  τελικά δεν είναι ξεχασμένα.

Θερμές ευχαριστίες  και στον Γενικό Γραμματέα  του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  κ. Αντώνη Οικονόμου  για τη συνεισφορά και τη συνδρομή του.