Μ.Μπούκης: Η συνεργασία μας με τη Δημοτική Αρχή αρχίζει και τελειώνει στο ΔΛΤ- Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες στο κτίριο του Λιμεναρχείου (video)  

601

Συνέντευξη για θέματα επικαιρότητας μας παραχώρησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου Μιχάλης Μπούκης

Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου για το έργο  «Επισκευή- συντήρηση κτιρίου Λιμεναρχείου και Τελωνείου Καλύμνου». για το οποίο έχει υπογραφεί εργολαβική σύμβαση από τις 5 Απριλίου 2022, είπε ότι έλαβε επιστολή από τον ανάδοχο που κάνει γνωστό ότι άμεσα ξεκινούν οι εργασίες.

 Για το κτίριο της αίθουσας επιβατών είπε, λίγη υπομονή ,πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής -ανακαίνισης εξωτερικά και εσωτερικά και θα δοθεί στο νέο ενοικιαστή για να το λειτουργήσει.

 Σε ερώτηση που τέθηκε για το έργο της  Δημοτικής Αρχής, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι η συνεργασία της Παράταξης του με τη Δημοτική Αρχή αρχίζει και τελειώνει στο ΔΛΤ.

Επίσης είπε ότι ήδη από πλευράς ΔΛΤ είναι έτοιμη η οριστική μελέτη λιμενικών έργων για τη “Κατασκευή Αποβάθρα Ο/Γ Σκαφών εξωτερικά του Λιμένα Καλύμνου”.

Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το τι θα κάνει ο ίδιος και η Παράταξη τους στις δημοτικές εκλογές το 2023, είπε ότι θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

9-5-2022 Συνέντευξη με τον Μιχάλη Μπούκη