Έγγραφο κόλαφος για το Δήμο Καλυμνίων από τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας λόγω συνέχισης καύσης των απορριμμάτων στη Χωματερή.  

1109

Έγγραφο με ημερομηνία 21 Ιουνίου 2022, που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, αναφέρεται στις Πυρκαγιές στη χωματέρη Καλύμνου .

Ένα έγγραφο που αποτελεί κόλαφο για  το Δήμο Καλυμνίων  λόγω της συνέχισης καύσης των απορριμμάτων στη Χωματερή.

Στην ενέργεια αυτή προέβη η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ,μετά από επιστολές συμπολίτισσας μας, αναφορικά με τις συνεχιζόμενες πυρκαγιές στη Χωματερή. αλλά και την μη ύπαρξη απάντησης από τους αρμοδίους για παρόμοιες καταγγελίες στο παρελθόν.

Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα που  αναφέρεται στην υποβάθμιση του Περιβάλλοντος και την απειλή της δημόσιας υγείας από τον ΧΑΔΑ(Χωματερή) :

Ο κατάλογος των αποδεκτών προς ενέργεια αλλά και προς κοινοποίηση είναι αρκετά μεγάλος και καταδεικνύει τις διαστάσεις που παίρνει το θέμα. Οι προς Ενέργεια αποδέκτες είναι: Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ,η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Καλυμνίων.

Ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά οι όποιες ενέργειες εκδηλωθούν από τους εμπλεκομένους θα είναι δραστικές και αποτελεσματικές.

Παραθέτουμε το έγγραφο της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας με τον κατάλογο όλων των αποδεκτών.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός