Με πρωτοβουλίες ιδιωτών ο καλλωπισμός και ο καθαρισμός στις Μυρτιές αφού ο Δήμος είναι ανύπαρκτος! (video)  

1125

Η παντελής απουσία του Δήμου Καλυμνίων, από τον καθαρισμό και καλλωπισμό παραλιών και τουριστικών περιοχών, ενεργοποίησε κατοίκους της περιοχής των Μυρτιών που πήραν την “υπόθεση στα χέρια τους

Συγκέντρωσαν  τον οβολό επαγγελματιών, κατοίκων και φίλων της περιοχής και  ξεκίνησαν μία επιχείρηση καθαριότητας και καλλωπισμού της περιοχής των Μυρτιών. Ασπρίσματα σε όλες τι Μυρτιές μέχρι την παραλία, βαψίματα, τακτοποίηση των ντους στη παραλία, καθαρισμός και συντήρηση των αποδυτηρίων, τοποθέτηση καινούργιων καλαίσθητων πινακίδων, φύτεμα λουλουδιών,καθαρισμός και απομάκρυνση απορριμμάτων και άχρηστων υλικών από την περιοχή και οι εργασίες συνεχίζονται, ώστε ο προορισμός Μυρτιές να είναι όσο γίνεται καθαρός.  

Τρείς δυναμικές κυρίες που συμμετέχουν ενεργά, η  Φωτεινή Τηλιακού Λυσικάτου , η  Φωτεινή Νομικαρίου και η Μαρία Σαράφογλου μιλούν στο φακό του kalymnos-news.gr για αυτές τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις και καλούν τον κόσμο να διατηρούν την περιοχή όσο το δυνατό καθαρότερη, ενώ εκφράζουν τα παράπονα τους αλλά και την αγανάκτηση τους για το Δήμο που είναι ανύπαρκτος στα θέματα καθαριότητας και καλλωπισμού παραλιών και τουριστικών περιοχών.

Αξιέπαινες προσπάθειες από κατοίκους των Μυρτιών, που θα πρέπει να στηριχτούν απ’όλους και να αποτελέσουν και παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλες περιοχές του νησιού αφού δυστυχώς ο Δήμος είναι άφαντος.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με τις αισιόδοξες και αξιέπαινες πρωτοβουλίες

20-6-2022 Με πρωτοβουλίες ιδιωτών ο καλλωπισμός στις Μυρτιές αφού ο Δήμος είναι άφαντος!Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός