Ο Γιώργος Κασσάρας για πρόωρες εκλογές και για τη δική του υποψηφιότητα με το ΣΥΡΙΖΑ (video)  

253

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κασσάρας και είχαμε την ευκαιρία, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, να έχουμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του σε πολιτικά θέματα.

Ο Γιώργος Κασσάρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την περίπτωση πρόωρων εκλογών είπε ότι, όλα τα κόμματα έχουν τελειώσει τις εσωκομματικές διαδικασίες και είναι φανερό ότι ο Πρωθυπουργός έχει θέσει την Χώρα σε προεκλογική περίοδο .

Μάλιστα ο Γιώργος Κασσάρας αναφέρθηκε και σε δικές του πληροφορίες και μίλησε μάλιστα για πιθανές ημερομηνίες εκλογών στις 25 Σεπτεμβρίου ή 2 Οκτωβρίου 2022.

Όπως συμπλήρωσε, είναι πολύ πιθανό να γίνουν πρόωρες εκλογές και το προεκλογικό αφήγημα ήδη έχει βρεθεί και είναι η έξοδος από τη αυστηρή επιτήρηση.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κασσάρας αναφέρθηκε και στις προετοιμασίες του ΣΥΡΙΖΑ και στην οικονομική κρίση ασκώντας κριτική στους χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Κλείνοντας ο Γιώργος Κασσάρας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση αν θα είναι υποήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, είπε ότι οι συνθήκες πλέον είναι ώριμες, αλλά δεν μπορεί να το ξέρει, πριν τα όργανα αποφασίσουν. Μέσα στον Ιούλιο θα οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες.

Δείτε τα όσα είπε ο Γιώργος Κασσάρας στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

20-6-2022 Συνέντευξη με τον Γιώργο ΚασσάραΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός