Αποχώρηση μετά από 6 μήνες συμμετοχής στο Survivor του Καλυμνιακής καταγωγής Σπύρου Μαρτίκα και η ανάρτηση της οικογένειας του.  

998

Το μεγάλο πολύμηνο ταξίδι του Καλυμνιακής καταγωγής Φαρμακοποιού Σπύρου Μαρτίκα στο φετινό Survivor5 που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έλαβε τέλος, καθώς η 12η υποψηφιότητα προς αποχώρηση , αποδείχθηκε ότι ήταν η τελευταία μετά από 6 μήνες παρουσίας του στο παιχνίδι.

Κάθε τι ωραίο τελείωνει σε αυτή την ζωή και η πορεία του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός, βγήκε αλώβητος σε 11 υποψηφιότητες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στην ελληνική έκδοση του παιχνιδιού και ήταν εκείνος που άκουσε το όνομα του για αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Σπύρος μετά τη ανακοίνωση του ονόματος του δήλωσε:

«Νιώθω υπέροχα. Πάντα έλεγα ότι αξίζουν να μείνουν οι νέοι και φεύγω τη στιγμή που μένουν οι νέοι, για να συνεχίσουν και να τελειώσουν. Νιώθω πολύ τυχερός που συμμετείχα και μια τεράστια ανακούφιση. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του».

Ο  Σπύρος Μαρτίκας, ο «Professor» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του,στους έξι(6) μήνες συμμετοχής του στο παιχνίδι,ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, απέκτησε τη συμπάθεια των τηλεθεατών που παρακολουθούν το Survivor 2022, υπερψηφίστηκε 11 φορές από το κοινό για να παραμείνει και να συνεχίσει στο παιχνίδι, ήταν ένας παίκτης που στο φετινό παιχνίδι διαβίωσης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του με θετικό πρόσημο, ένας παίκτης που αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια και στόχευση.

 Έφυγε με ψηλά το κεφάλι και σαν προσωπικότητα ξεχώρισε,εντυπωσίασε,συζητήθηκε.

Λίγα λόγια για την Καλυμνιακή καταγωγή του Σπύρου Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι Καλυμνιακής καταγωγής. Γιος του Παναγιώτη Μαρτίκα, φαρμακοποιού  και της Ευδοξίας Ψαρομάτη-Μαρτίκα

Ο Σπύρος είναι και ο ίδιος Φαρμακοποιός και διατηρεί 4 Φαρμακεία μαζί με την αδελφή του, επίσης Φαρμακοποιό Θεοδώρα Μαρτίκα ,στην περιοχή του Κερατσινίου και Πειραιά.

Την Κάλυμνο πατρίδα της μητέρας του και του αείμνηστου παππού του σπογγέμπορου Γιώργου Ψαρομάτη την υπεραγαπά,την επισκέπτεται κάθε χρόνο ανελλιπώς, έχει σπίτι στις Μυρτιές και αρκετούς φίλους στο νησί.

Η ανάρτηση της οικογένειας ΜΑΡΤΙΚΑ και οι ευχαριστίες

Με ένα όμορφο πορτραίτο του Σπύρου η οικογένεια του και τα ” ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΑΡΤΙΚΑ” μετά την αποχώρηση του από το Survivior, έκαναν ανάρτηση ευχαριστώντας το κόσμο για τη στήριξη που έδωσαν.

Σπύρο σε περιμένουμε στην Κάλυμνο.