Σημαντικές διακρίσεις για το “Kantouni Beach Boutique  Hotel” στην Κάλυμνο.

1323

Από το “Kantouni Beach Boutique Hotel” στην παραλία του Καντουνιού στην Κάλυμνο, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου: .

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για τις σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις που έχουμε λάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα και αναδεικνύουν το Kantouni Beach Boutique Hotel ως το κορυφαίο ξενοδοχείο της Καλύμνου και στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία του σε όλη την Ελλάδα.

Η πρόσφατη βράβευσή μας από το TripAdvisor- Travelers’ Choice 2022 ως ένα από τα 10% κορυφαία ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, μας τιμά ιδιαίτερα και αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία διακοπών και να αναδείξουμε την ελληνική φιλοξενία.

Ταυτόχρονα, η βαθμολογία μας 9.7 από την Booking.com-Traveler Review Award 2022, δεν είναι απλά ένας αριθμός, αλλά η αναγνώριση της επιμονής μας στη λεπτομέρεια.

Ευχαριστούμε για όλες τις κριτικές και δεσμευόμαστε για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, στοχεύοντας στην αριστεία!

To Kantouni Beach Boutique Hotel ξεχωρίζει για την τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα, το μοντέρνο σχεδιασμό του, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία με το φυσικό περιβάλλον.

Δωμάτια με θέα στο απέραντο γαλάζιο, πισίνα με πολυτελείς ξαπλώστρες, εξαιρετικό εστιατόριο μπαρ πάνω στην παραλία, και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου από το προσωπικό μας, για την απόλυτη εμπειρία διακοπών σας.

Ανακαλύψτε ξανά το νησί της Καλύμνου, με σημείο αναφοράς ένα ξενοδοχείο κόσμημα!»