Οι Διευθυντές 1ου-2ου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλύμνου για τις Πανεπιστημιακές Σχολές εισαγωγής των επιτυχόντων Πανελλαδικών 2022 (video)  

1234

O φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε τα Λύκεια της Καλύμνου μετά  την ανακοίνωση των βάσεων και των Πανεπιστημιακών Σχολών εισαγωγής των επιτυχόντων των Πανελλαδικών 2022 και συνομίλησε με τους Διευθυντές Νικόλαο Κορφιά του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου ,Αγγελική Μαραγκού του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου και Ιωάννη Ιακώβου του ΕΠΑΛ Καλύμνου.

Οι διευθυντές  των Λυκείων εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις σχολές εισαγωγής  και όπως είπαν παρά τη δυσκολία των θεμάτων που παρουσίασαν φέτος, όλα σχεδόν τα πεδία στα οποία δοκιμάστηκαν οι υποψήφιοι ,υπήρξαν ευχάριστες εκπλήξεις και αρκετά είναι τα παιδιά που εισάγονται στις σχολές πρώτης ή δεύτερης επιλογής τους. Υπήρξαν επιτυχόντες σε Ιατρικές,Πολυτεχνικές σχολές, Ψυχολογίας,Οικονομικές και Παιδαγωγικές. Αρκετοί και οι εισαγόμενοι σε σχολές Πλοιάρχων και Μηχανικών ΑΕΝ.

Τα ποσοστά επιτυχίας και στα τρία Λύκεια ήταν υψηλά. Στο 1ο ΓΕΛ από τους 70 υποψηφίους εισήχθησαν οι 63, ποσοστό 90%. Στο 2ο ΓΕΛ το ποσοστό επιτυχίας ήταν 75%. Στο ΕΠΑ.Λ από τους 59 υποψηφίους εισήλθαν οι 52 ποσοστό 88%

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

29-7-2022 Οι διευθυντές των Λυκείων μιλούν για τις επιτυχίες των παιδιών