Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Έκθεση Φωτογραφίας, εγγράφων και αντικειμένων, με τίτλο «Η Κάλυμνος εν Μικρά Ασία»
Η ενδιαφέρουσα αυτή Έκθεση για τα 100 χρόνια μνήμης του Μικρασιατικού Ελληνισμού,θα φιλοξενηθεί στο Ισόγειο του Επαρχιακού μεγάρου Καλύμνου, στην Αίθουσα του δικαστηρίου, και θα ανοίξει τις πύλες της, το Σάββατο 6 Αυγούστου. Η διάρκεια της θα είναι μέχρι στις 9 Σεπτεμβρίου 2022
Μία Έκθεση για τις σχέσεις της Καλύμνου με την Ανατολή (αρχές 20ου αι),τη συμμετοχή στην Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή (1919-1922), τους πρόσφυγες και την αντιμετώπισης τους.
Mία έκθεση ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, που συνδιοργανώνουν το Επαρχείο Καλύμνου,με το ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ με πλούσιο και σπάνιο υλικό, με ιστορικά ντοκουμέντα ,φωτογραφίες και έγγραφα που ετοίμασαν με πολύ προσωπική δουλειά ο ιδιοκτήτης του Μιχάλης Κυράννης σε συνεργασία με το Νικόλα Κουτελλά.
Ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, μας μιλά για την έκθεση αυτή στο video που ακολουθεί

