Η βράβευση από το Δήμο Καλυμνίων των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 από τα Λύκεια του νησιού.(video-φωτορεπορτάζ)

2046

Χθες Πέμπτη  28 Ιουλίου 2022 ,στις 9.00 το βράδυ, ο Δήμος Καλυμνίων σε μία όμορφη και χαρούμενη εκδήλωση τίμησε και βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες των τριών Λυκείων του νησιού που πέτυχαν στις Πανελλαδικές  εξετάσεις του 2021.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου , που ήταν κατάμεστο από τους πρωτοετείς πλέον φοιτητές , από γονείς, συγγενείς και φίλους τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Δημήτριος Διακομιχάλης ,ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, οι αντιδήμαρχοι Παντελής Ζωίδης και Ρένα Μαγκάκη,ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Γαβαλάς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος,ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Μιχάλης Μπούκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μικές Ρήγας και Ποθητός Μαγκούλιας, ο επικεφαλής Παράταξης Γεώργιος Μαύρος ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικήτας Γιαννικουρής, Νικόλαος Ζαγοριανός και Νικήτας Ασωνίτης,ο Διοικητής του νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός, ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» Παναγιώτης Πιζάνιας και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ζωγράφου Ιωάννης Βούρτσης

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Αντιδήμαρχος Ρένα Μαγκάκη και ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης. Δείτε τα video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Μαγκάκη στη βράβευση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021
Ο δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης στη βράβευση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη Δημοτική Χορωδία ,υπό τη Διεύθυνση του Παντελή Χριστοδούλου. Δείτε video με στιγμιότυπα

Δημοτική χορωδία στην εκδήλωση του Δήμου Καλυμνίων για βράβευση επιτυχόντων στις πανελλαδικές 2021

Ακολούθησε η απονομή των βραβεύσεων.  Αρκετά ήταν τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να παραστούν, ενώ τα αναμνηστικά για κάποια παιδιά που απουσίαζαν παρέλαβαν συγγενικά τους πρόσωπα. Σε όλους τους βραβευθέντες επιδόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και  βιβλία

Την ευθύνη συντονισμού την είχε η Αντιδήμαρχος Ρένα Μαγκάκη και την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Νικόλαος Κορφιάς

Δείτε φωτορεπορτάζ με όλα τα παιδιά που ήταν παρόντα και βραβεύτηκαν

Αποφοιτήσαντες και επιτυχόντες από 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Η Φαρμακοποιός Καίτη Ζαϊρη_Μεϊμαρη έδωσε στη μνήμη του αείμνηστου πατέρα της, πρώην Δημάρχου και Ιατρού Χειρουργού Μιχαήλ Ζαϊρη συμβολικό χρηματικό ποσό στον πρώτο επιτυχόντα του 1ου Λυκείου που εισήχθη στην Ιατρική. Το βραβείο το καθιέρωσε η αείμνηστη μητέρα της Μαρία Ζαιρη.

Αποφοιτήσαντες και επιτυχόντες από 2ο ΓΕΛ Καλύμνου

Αποφοιτήσαντες και επιτυχόντες από το ΕΠΑ.Λ Καλύμνου

Από το Νυκτερινό Καλύμνου