Άφησαν ανακυκλώσιμα απορρίμματα στην είσοδο μπροστά στο Δημαρχείο Καλύμνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας!  

1151

Σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 ,πρωί, έκπληκτοι υπάλληλοι του Δήμου Καλυμνίων,είδαν προσερχόμενοι στην εργασία τους, στην είσοδο μπροστά στο Δημαρχείο σακούλες γεμάτες με ανακυκλώσιμα απορρίμματα.

Πρόκειται για μία πράξη  διαμαρτυρίας και έκφρασης δικαιολογημένης αγανάκτησης κάποιου συμπολίτη/συμπολίτισσα μας

Το σημείωμα που άφησαν πάνω στην πόρτα του Δημαρχείου, έγραφε «ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΝ .ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΟΥΝ ΕΣΕΙΣ.

 Η καθαρίστρια του Δήμου συγκέντρωσε τις σακούλες και υπάλληλος του Δήμου τις πήρε και τις έριξε σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων.

Μία πράξη συμβολική, από αγανακτισμένο συμπολίτη, που δείχνει ότι πλέον το «ποτήρι ξεχειλίζει» με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κάλυμνο.

Εδώ και 3 χρόνια κατ’ επανάληψη ο Δήμαρχος ανακυκλώνει τις υποσχέσεις του για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ,χωρίς μέχρι σήμερα να έχει γίνει το παραμικρό.Δυστυχώς η Κάλυμνος είναι το μοναδικό νησί στην περιοχή μας στο οποίο δεν εφαρμόζεται η Ανακύκλωση.

 Επίσης η Χωματερή συνεχίζει επί καθημερινής σχεδόν βάσης, να καίει και να καπνίζει και η Δημοτική Αρχή “περί άλλα τυρβάζει”.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός