“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Χαράλαμπος Μάγκος.  

2401

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022,πρωινές ώρες ,στην Κάλυμνο σε ηλικία 82 ετών, ο Χαράλαμπος Μάγκος.

Ο εκλιπών ήταν το 4ο παιδί από τα επτά(7) της οικογένειας του Ιωάννη και της Σταματίας Μάγκου.

Ο πατέρας του Ιωάννης Μάγκος διατηρούσε Κουρείο στην κεντρική πλατεία Καλύμνου, από το έτος 1937 και είναι από τα παλαιότερα του νησιού. Τον Μάρτιο του 1943 αναγκάστηκε να φύγει με όλη την οικογένεια του ως πρόσφυγες στην Παλαιστίνη. Ο Χαράλαμπος ήταν τότε μόλις 3 ετών. Επέστρεψαν την Κάλυμνο το 1945 και ο πατέρας ξαναπήρε πάρει το Κουρείο. 

Ο Χαράλαμπος μετά την απόλυση του από το στρατό ,όπου υπηρέτησε ως Λοχίας, μαζί με το μεγαλύτερο του αδελφό Νικόλα, εργάστηκαν στο Κουρείο που διατηρούσε ο πατέρας του. Μετά τη συνταξιοδότηση του πατέρα τους, ο Χαράλαμπος και ο Νικόλαος συνέχισαν στο κουρείο και είχαν μία υποδειγματική συνεργασία και μία ξεχωριστή αγάπη μεταξύ τους. Παράλληλα τα 2 αδέλφια, δημιούργησαν και αποθήκη σφουγγαριών.

Ο Χαράλαμπος παντρεμένος με την Ελένη Πανάτου, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια και απέκτησαν δύο εξαιρετικά παιδιά το Γιάννη και τη Σεβαστή.

 Ο εκλιπών υπήρξε ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής και υποδειγματικός οικογενειάρχης, ιδιαίτερα αγαπητός,φιλικός,αγνός, ευγενικός, εργατικός, ήρεμος, διακριτικός, εξυπηρετικός, συνεργάσιμος,με το χαμόγελο στα χείλη,χαμηλών τόνων, με ξεχωριστό χιούμορ .

 Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 ,στις 4.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Πόθια.

Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ελένη στα παιδιά του Γιάννη και Σεβαστή ,στα αδέλφια του, στους λοιπούς συγγενείς
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός