Από την προετοιμασία του  “Πρωτέα Ναυταθλητικού Ομίλου Καλύμνου” για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Διάσωσης στο Riccione της Ιταλίας. (video)  

639

 Την Ομάδα αθλοσωστών του Πρωτέα Ναυταθλητικού  Όμιλου Καλύμνου  μαζί με τον προπονητή τους Μιχάλη Γλυνάτση, συναντήσαμε Σάββατο πρωί, 17 Σεπτεμβρίου 2022, στην παραλία του Καντουνιού στην τελευταία προπόνηση τους, πριν αναχωρήσουν για το Riccione της Ιταλίας προκειμένου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Διάσωσης που διεξάγεται από  20-25/09/2022

Ο Πρωτέας είναι το μοναδικό σωματείο που επιλέχτηκε από την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος να εκπροσωπήσει σε διασυλλογικούς αγώνες, την Κάλυμνο και την Ελλάδα.

Στην Ομάδα του Πρωτέα, συμμετέχουν ο προπονητής Μιχάλης Γλυνάτσης και 5 αθλητές. Ο Βασίλης Γλυνάτσης, ο Μάμμας Ζωγραφάκης,ο Γιάννης Κενενούνης, η Χριστίνα Εργά και ο Εφραίμ Χαλκιάς.

Η ομάδα θα συμμετέχει σε αγωνίσματα που θα διεξαχθούν τόσο σε παραλία και θάλασσα, όσο και σε πισίνα. Για το λόγο αυτό η Ομάδα του Πρωτέα, μετά το Καντούνι συνέχισε την προπόνηση της στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλύμνου.

Η ομάδα αναχωρεί για Riccione της Ιταλίας, αύριο Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 απόγευμα από Αθήνα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την προετοιμασία όπως τα κατέγραψε ο Μάμας Χαραμαντάς στο video που ετοίμασε.

17-9-2022 Οι προπονήσεις του Πρωτέα πριν την αναχώρηση για την Ιταλία