Με 68 μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε ο ΠΡΩΤΕΑΣ Καλύμνου από το παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας στην Ιτέα.

778

Με 68 μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε ο ΠΡΩΤΕΑΣ Ναυταθλητικός Ομιλος Καλύμνου από το παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας που πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα.

Από τον ΠΡΩΤΕΑ εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Στις 3-4/9/2022  ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Ομιλος Καλύμνου συμμετείχε στο παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας, το οποίο διοργανώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στην  Ιτέα.

  Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 14 αθλητικά σωματεία και όμιλοι από όλη την Ελλάδα με 300 αθλητές συνολικά.

  Η αποστολή του Πρωτέα, την οποία αποτελούσαν 24 αθλητές, κέρδισε  συνολικά 68 μετάλλια, από τα οποία 22 ήταν χρυσά, 37 αργυρά και 9 χάλκινα.    

Ο σύλλογος κατέλαβε:

τη 2ηθέση στην κατηγορία παίδων, παμπαίδων Α, Β

τη 2ηθέση στην κατηγορία κορασίδων, παγκορασίδων Α, Β

τη  2ηθέση στην κατηγορίαπαίδων, παμπαίδων Α, Βκορασίδων, παγκορασίδων Α, Β

την 3η θέση στην κατηγορία ανδρών

την3η  θέση στην κατηγορία γυναικών

την 3η  θέση στην κατηγορία ανδρών γυναικών

την 5η θέση στην κατηγορία εφήβων

την 6η θέση στην κατηγορία νεανίδων

τη 2η θέση  στην γενική κατάταξη κατηγοριών και αναδείχθηκε

2οςσύλλογος σε αριθμό μεταλλίων και

3οςσύλλογος στη συνολική βαθμολογία.

  Η διοίκηση συγχαίρει τον προπονητή Μιχάλη Γλυνάτση για την άρτια προετοιμασία της ομάδας, για την εξαιρετική εμφάνιση και την συνεχή ανοδική πορεία του συλλόγου, η οποία αποτυπώθηκε τόσο στον αριθμό των μεταλλίων όσο και στην βαθμολογική κατάταξη του συλλόγου και τους αθλητές για τις επιδόσεις, την αφοσίωση, για την άψογη συμπεριφορά τους και  το αθλητικό τους πνεύμα.

Ευχαριστούμε:

-Την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας για την βοήθεια στην μετακίνηση μας και την άριστη διοργάνωση.

-Την χορηγό Βlue star ferries για την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που μας παρείχε για τη μετακίνηση από και προς τον Πειραιά.

Την χορηγό Α.Ν.Ε.Καλύμνου για έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που μας παρείχε για τη μετακίνηση από Μαστιχάρι προς Κάλυμνο.

Τους γονείς και τους φίλους του Πρωτέα για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη.

Είναι περισσότερο από προφανές πως σήμερα, 16 χρόνια μετά τη λειτουργία ενός κολυμβητηρίου ολυμπιακών διαστάσεων,μιας λαμπρής αθλητικής υποδομής για το νησί μας, μοναδικής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε με τη συνδρομή των τοπικών αρχών να ευοδωθεί η  προσπάθεια για λειτουργία του καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Αναλυτικότερα τόσο για τις επιτυχίες αυτής της διοργάνωσης όσο και για τον μελλοντικό σχεδιασμό του Πρωτέα Ναυταθλητικού Ομίλου Καλύμνου καλούμε σε ανοικτή συνέντευξη τύπου τα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία του Πρωτέα την Παρασκευή 9.9.2022 στις 19:00 το απόγευμα