Ι.Μαστροκούκος από το χώρο της Χωματερής: Η Δημαρχία το χαβά της, έχει φορτώσει την κοινωνία στο ψέμα… το ψέμα πάει σύννεφο. (video)  

893

Σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 πρωί και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος, από το χώρο της Χωματερής, που για μία ακόμη φορά κάπνιζε, άσκησε δριμεία κριτική στη Δημοτική αρχή για το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Μεταξύ άλλων είπε: Αίσχος ,κατάντια και είναι ντροπή για αυτούς οι οποίοι εκλέγονται και ζητούν την ψήφο του κόσμου και αντί για αποτελέσματα και να κάνουν πολιτική για να είναι ευεργετική στον κόσμο, δεν χρειάζονται λόγια ,γυρίστε την κάμερα και δείτε αυτή την κατάντια η οποία είναι η ντροπή της Καλύμνου, μπροστά στη φάτσα του νησιού, και δεν είναι μόνο η ντροπή ,είναι καρκίνος .Και έχεις την Δημαρχία το χαβά της ,έχει φορτώσει την κοινωνία στο ψέμα, χρόνια αυτή η ιστορία. 

 Ο Ι. Μαστροκούκος έκανε αναφορά στη ανακύκλωση, στη δεματοποίηση, στην επιχωμάτωση και συνεχίζοντας είπε: Το ψέμα πάει σύννεφο, ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούν με το κόσμο, είναι εντελώς λαοπλάνοι,λένε στον κόσμο και ακουμπάνε στα προβλήματα τους και συνεχίζουν το βιολί-βιολάκι.

 Επίσης έκανε αναφορά στο θέμα της αγοράς οικοπέδου για τη δεματοποίηση που έφερε εκτάκτως ο Δήμαρχος στο ΔΣ για συζήτηση και ζητήθηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση να έλθει ξανά για ολοκληρωμένη συζήτηση και για αποφάσεις. Όπως είπε, αν και από τότε πέρασαν περισσότερες από 15 ημέρες και ενώ είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος να το φέρει στο ΔΣ μόλις επέστρεφε από Αθήνα ,αυτό δεν έχε γίνει μέχρι τώρα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ι.Μαστροκούκος, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς  

  

24-10-2022 Ο Γ.Μαστροκούκος για τα ψέματα του Δ.Διακομιχάλη