Ι. Μαστροκούκος κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Καλύμνου: Είναι χώρος που θα πρέπει να μας ενώνει (video)  

761

Επίσκεψη στο Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαο Φανιό, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 το πρωί, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Καλυμνίων  Ιωάννης Μαστροκούκος, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης του, Μιχάλη Καμπουράκη και Κώστα Μακρινάκη.

 Η επίσκεψη είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για θέματα Νοσοκομείου και τυχόν υφιστάμενα προβλήματα.

Για τη συνάντηση αυτή , ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Φανιός και ο Γιάννης Μαστροκούκος έκαναν σύντομες δηλώσεις:

 Όπως είπε ο Νίκος Φανιός, ήταν μία διεξοδική συζήτηση για θέματα του Νοσοκομείου και ενημέρωση του κ Μαστροκούκο και των συνεργατών του, για θέματα προσωπικού, στελέχωσης του Νοσοκομείου, όπως επίσης για τις υποδομές και για έργα που είναι σε εξέλιξη.Ευχαρίστησε και εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του Ι.Μαστροκούκου που δείχνει το ενδιαφέρον του για το Νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Μαστροκούκος ευχαρίστησε το Διοικητή του Νοσοκομείου για την πληρέστατη ενημέρωση που έγινε, εστίασε στην ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Καρδιολογικού Τμήματος.

Απευθυνόμενος σε τοπικούς παράγοντες και όχι μόνο, ο Ι.Μαστροκούκος τόνισε, ότι μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας, πολιτικές, παραταξιακές, ιδεολογικές, ότι και να είναι , το Νοσοκομείο όμως θα πρέπει να είναι χώρος που να μας ενώνει, είναι χώρος ασφάλειας για τους γονείς μας, για μας ,για τα  παιδιά μας. Οι Κυβερνήσεις ,οι Διοικήσεις ,οι Δημοτικές Αρχές έρχονται και παρέρχονται, η δομή αυτή υπάρχει και πρέπει να αξιοποιήσουμε το πέρασμα των στελεχών, Διοίκησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ομόνοια όλοι μαζί.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

23-1-2023 Ενημέρωση του Διοικητή του Νοσοκομείου στον Γιάννη ΜαστροκούκοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός