Ο Μιχάλης Αρβύθης για απομάκρυνση του επικίνδυνου στύλου και επίσκεψη κλιμακίου της ΙΗΑ που χρηματοδοτεί την ανακαίνιση του Σχολείου Ψερίμου (video)  

231

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου Μιχάλη Αρβύθη, συναντήσαμε σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, στο λιμάνι της Καλύμνου.

Ο Μιχάλης Αρβύθης μας μίλησε για την απομάκρυνση χθες Δευτέρα, του στύλου που βρισκόταν καταμεσής του περιφερειακού τσιμεντοστρωμένου στην Ψέριμο δρόμου και εγκυμονούσε κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος.Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη η άμεση αντίδραση της ΔΕΔΔΗΕ από Κω ,που χωρίς να χρειαστεί η οποιαδήποτε παρέμβαση, μόλις πληροφορήθηκαν τον πρόβλημα από το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ,συνεργείο μετέβη στο νησί και την απομάκρυνε.

Επίσης Μιχάλης Αρβύθης αναφέρθηκε στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει σε Κάλυμνο και Ψέριμο, 3 μελές κλιμάκιο της Οργάνωσης ΙΗΑ (INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION)  για να δει την πορεία του έργου της ανακαίνισης του Δημοτικού Σχολείου της ακριτικής Ψερίμου.

Η ΙΗΑ με δική της πρωτοβουλία, εξασφάλισε την απαραίτητη χρηματοδότηση και διάφορες χορηγίες υλικών,για την Επισκευή, Συντήρηση και ανακαίνιση του Σχολείου του ακριτικού νησιού.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

24-1-2023 Ο Μιχ. Αρβίθης για την επίλυση του θέματος με τον στύλο της ΔΕΗ στην Ψέριμο