Τηλεδιάσκεψη για θέματα που απασχολούν τον Αλιευτικό Σύλλογο Παράκτιας Αλιείας-Ξιφία Καλύμνου με τη ΓΓ Αγρ. Ανάπτυξης Χ.Καλογήρου μετά από αίτημα του Επάρχου.

300

Τηλεδιάσκεψη για θέματα που απασχολούν τον Αλιευτικό Σύλλογο Παράκτιας Αλιείας-Ξιφία Καλύμνου πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 με τη συμμετοχή της  Γενικής Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνας Καλογήρου,μετά από αίτημα του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή.

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Κούλλιας, ο αντιπρόεδρος Ευστάθιος Γκουλάς, το μέλος Μανώλης Μιχαήλ και από την πλευρά του ΥπΑΑΤ η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας Μαρίνα Πέτρου και η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευθυμία Γιόκαλη.

Δείτε την ανάρτηση της  Γενικής Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνας Καλογήρου στην προσωπική της σελίδα μετά την τηλεδιάσκεψη:

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Επάρχου Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή, διοργάνωσα σήμερα συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης για θέματα που απασχολούν τον Αλιευτικό Σύλλογο Παράκτιας Αλιείας-Ξιφία Καλύμνου.

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Κούλλιας, ο αντιπρόεδρος Ευστάθιος Γκουλάς, το μέλος Μανώλης Μιχαήλ και από την πλευρά του ΥπΑΑΤ η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας Μαρίνα Πέτρου και η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευθυμία Γιόκαλα.

Τέθηκαν συνολικά 9 θέματα μεταξύ των οποίων, η αύξηση του ενεργειακού κόστους που έχει προκληθεί από την ουκρανική κρίση, η ανάγκη επίσπευσης των σχετικών διαδικασιών για τους αλιεργάτες από την Αίγυπτο, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς από τον λαγοκέφαλο και τα μεγάλα θηλαστικά.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους αλιείς και εξαντλούμε κάθε δυνατότητα υποστήριξής τους.