Σοκ και θλίψη από τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού στη διάρκεια εκδήλωσης.

2184

Σοκ και θλίψη, προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού, 62 ετών, ο οποίος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης,  στη Λέσχη Αξιωματικών Κω, χθες Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 ,το βράδυ, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Άμεσα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κω και παρά τις προσπάθειες των Ιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του Στρατού, του όπλου των Διαβιβάσεων, ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες της Κω και στο Επιτελείο της 80 ΑΔΤΕΑ, καθώς και στο τοπικό Κλιμάκιο της ΕΥΠ.

Άνθρωπος του καθήκοντος, αξιοπρεπής,  σοβαρός, ευγενικός, ήρεμος, διακριτικός, μετρημένος.

Τα τελευταία χρόνια ήταν Πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων.

Με καταγωγή από τη Νάξο, παντρεμένος με την Δασκάλα Χρύσα Πασπαρά από Κω και πατέρας δύο πολύ αξιόλογων αγοριών, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κω

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την ποιότητα του ως ανθρώπου και αξιωματικού.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένοι οι φίλοι και συνάδελφοί του αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών που παρευρέθηκαν στην χτεσινή εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω, όπου συνέβη και το δυσάρεστο.

Τα θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Χρύσα, στα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

Οι παραπάνω Φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση λίγο πριν συνέβη το μοιραίο.

(Πληροφορίες-φωτογραφίες aegeanews.gr)