ΨΕΡΙΜΟΣ: Βοήθεια για τα έργα του Δημοτικού Σχολείου Ψερίμου που έχουν απομείνει…

471

Aπό τον Πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού σκοπού οργανισμού INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION(ΙΗΑ) Ευάγγελο Ρήγο, που έχει αναλάβει την επισκευή -ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου της ακριτικής Ψερίμου, δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω επιστολή , με την οποία κάνει έκκληση βοήθειας για συμπληρωματικές εργασίες που εναπομένουν, για να ολοκληρωθεί το έργο.

Παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή:

Αγαπητοί φίλοι, Αγαπητά Μέλη,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Ψερίμου φτάνει στο τέλος της όσον αφορά τα εξωτερικά του κτιρίου, όλα τα έξοδα έχουν καλυφθεί και προγραμματίσαμε τα εγκαίνια για τις 3 Σεπτεμβρίου, 2023.  Σας ευχαριστούμε για την βοήθειά σας σε αυτό το σπουδαίο εθνικό έργο.

Ωστόσο, παραμένουν ανάγκες στο εσωτερικό του Δημοτικού Σχολείου (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κουζίνα, δωμάτιο δασκάλας κ.α.) καθώς και η εντυπωσιακή αυλή του Σχολείου. Τα έργα στην αυλή του σχολείου είναι εξίσου σπουδαία για να κάνουμε το Σχολείο της Ψερίμου ένα περιζήτητο χώρο για τα παιδιά. Για το λόγο αυτό, χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για να ολοκληρώσουμε αυτά τα έργα:

Μεταξύ των πιο σημαντικών αναγκών που υπάρχουν ακόμα, περιλαμβάνονται μια πλήρης παιδική χαρά, ένα γήπεδο καλαθοσφαίρισης και μια φωτοβολταϊκή ταράτσα. 

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να αναλάβετε ένα από αυτά τα έργα ή να στείλετε τη δωρεά σας εδώ

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο και λειτουργικό σχολείο για τους μαθητές και τους επισκέπτες της ακριτικής μας Ψερίμου.

Με εκτίμηση,

Capt. Ευάγγελος Ρήγος —— Πρόεδρος International Hellenic Association. —— —–Τηλ: 693 9250584 — Email: IHAHellas@gmail.com