“Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” Διακομιχάλη, για την αποκατάσταση της επικίνδυνης καθίζησης στο δρόμο του Πλατύ Γιαλού! (video)

927

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 στο δρόμο του Πλατύ Γιαλού και στο σημείο όπου πριν παρά πολλά χρόνια έγινε μία σοβαρή καθίζηση, η άκρη του δρόμου υποχώρησε και το οδόστρωμα περιορίστηκε και στένεψε.

Μία « πονεμένη ιστορία» που σίγουρα θυμίζει στους περιοίκους και στους περαστικούς την ασυνέπεια όλων των Δημοτικών Αρχών. Η καθίζηση δημιουργήθηκε πριν 17 χρόνια περίπου. Το μόνο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. είναι να μπει μία στοιχειώδης σήμανση που να δηλώνει την επικινδυνότητα

Πριν ενάμιση χρόνο περίπου, επισκέφτηκε  την περιοχή ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης για να δει από κοντά τη ζημιά και ακούσαμε για μία ακόμη φορά να λέει, ότι «θα ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση»!

Επανήλθε ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης τον περασμένο Σεπτέμβριο, πριν το τέλος της τουριστικής περιόδου για να εξαγγείλει πομπωδώς , για μία ακόμη φορά, ότι όλα είναι έτοιμα και άμεσα ξεκινά το έργο της αποκατάστασης της καθίζησης! Ζήτησε μάλιστα από τους επιχειρηματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, να διακόψουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να περιορίσουν τις κινήσεις τους,για να διευκολυνθούν οι εργασίες που όπως δήλωνε άμεσα θα ξεκινούσαν!

Δυστυχώς 9 μήνες μετά, καμία εργασία δεν ξεκίνησε, το μόνο που βλέπουμε είναι “η καθίζηση να συνεχίζει να παραμένει αλλά και να μεγαλώνει επικίνδυνα”! Βέβαια για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, συμπληρώθηκε η στοιχειώδης σήμανση που υπήρχε, για να δηλώνει την επικινδυνότητα.

Ακόμη μία υπόσχεση Διακομιχάλη που έμενε στα λόγια, επιβεβαιώνοντας το στίχο του αξέχαστου Νίκου Γκάτσου ” τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και  Μάμας Χαραμαντάς.

31-5-2023 Οι προεκλογικές υποσχέσεις του Δημάρχου για τον δρόμο στον Πλατύ Γυαλό