Γιάννης Παππάς στο kalymnos-news:Έχουμε αφήσει το αποτύπωμα μας υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά και αποτέλεσμα (video)

395

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη μας παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα Γιάννης Παππάς.

Έχουν εναπομείνει 6 ημέρες μέχρις τις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 και ο Γιάννης Παππάς  συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλα τα νησιά του Νομού.

Ο Γιάννης Παππάς ξεκίνησε τη συνέντευξη του λέγοντας ότι ως βουλευτής κάνει έναν μαραθώνιο ,που ξεκίνησε την αμέσως επόμενη ημέρα που εξελέγη και συνεχίζει μέχρι σήμερα , είναι συνέχεια κοντά στον κόσμο, αφουγκράζεται και παίρνει τον παλμό από τον κόσμο, για να τρέξει, για την επίλυση των προβλημάτων. Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Θεωρώ ότι ο βουλευτής είναι ένα εργαλείο που αν χρησιμοποιήσει σωστά ο κάτοικος ,ο δημοτικός σύμβουλος, ο Δήμαρχος, ο επιχειρηματίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου, γίνεται ένας μηχανισμός, που δίνει λύση στα προβλήματα .Και αυτό κάναμε και το πράξαμε σε πολλά επίπεδα.” Επίσης εστίασε στα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ψαράδες στο πλευρό των οποίων όπως ανέφερε βρέθηκε έμπρακτα.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά σε θέματα οικονομίας, τουρισμού, πρωτογενούς τομέα, Υγείας.

Κλείνοντας την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και απαντώντας στο ερώτημα γιατί ο κόσμος να ψηφίσει το Γιάννη Παπά είπε:

Γιατί ο Γιάννης Παππάς είναι ένα εργαλείο, ένα άνθρωπος που είναι κοντά στα νησιά, κοντά στους νησιώτες ,ένας άνθρωπος που πραγματικά αγαπά τα νησιά της Δωδεκανήσου. Από την πρώτη στιγμή που βγήκα βουλευτής εργάζομαι για τα νησιά μας. Είμαι δίπλα στα νησιά, δίπλα στους ανθρώπους, είμαι δίπλα στον Α΄βαθμό, στο Β΄Βαθμό Αυτοδιοίκησης, δίπλα στους Φορείς, κοντά τους, αφουγκράζομαι τα θέματα τους και μαζί με αυτούς προχωράμε να λύσουμε τα προβλήματα. Έχουμε πολλά λύσει και έχουμε και παρά πολλά ακόμη να κάνουμε. Αν αισθανθώ ότι είναι κουρασμένος εγώ πρώτος θα αποχαιρετήσω. Όμως αισθάνομαι ότι έχω παρά πολλές δυνάμεις, έχω παρά πολύ διάθεση και όρεξη και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο κόσμος που βλέπει στο πρόσωπο μου διάθεση και όρεξη για δουλειά. Είναι σημαντικό να ξέρεις να μανατζάρεις κάποια πράγματα και πως θα λειτουργήσεις. Πέρασα από την ελεύθερη αγορά και δούλεψα 20 χρόνια σε μεγάλες εταιρείες ,σε μεγάλες θέσεις. Ξέρω λοιπόν να διαχειρίζομαι καταστάσεις ,πως μπορώ να βρίσκω τις λύσεις και πως να κατευθύνομαι για να φτάνω στο αποτέλεσμα. Για όλα τα ζητήματα. Για ένα προσωπικό θέμα ενός ανθρώπου που πρέπει να το στηρίξουμε. ‘Εχουμε κάνει παρά πολύ δουλειά σε όλη τη Δωδεκάνησο ,έχουμε αφήσει το αποτύπωμα μας και υπάρχει μεγάλη συνέχεια ,μεγάλη διάθεση για δουλειά και αποτέλεσμα ,αρκεί εσείς που μας ακούτε τώρα ,πραγματικά να το πιστέψετε και να καταλάβατε ότι είναι σημαντικό για τη Δωδεκάνησα για τα νησιά μας για την Ελλάδα να είναι κυβερνήτης ,καπετάνιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ένας από τους σημαντικούς του παράγοντες που θα είναι σε αυτό το πλοίο να είναι και ο Γιάννης Παππάς ,γιατί με το δικό σας σταυρό θα έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι βουλευτής Δωδεκανήσου που τόσο πολύ αγαπάτε και αγαπάω και εγώ.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Παππά στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Συνέντευξη με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Παππά