Δήλωση Μ.Λελέκη για αναβολή της δίκης υπεξαίρεσης στην ΑΝΕΚ: Απελπιστικά μόνος κάνω ό,τι δικονομικά δυνατό για να γίνει η δίκη άμεσα.

875

Για την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης υπεξαίρεσης του Κεντρικού Πράκτορα απ’ την ΑΝΕΚ στο Τριμελές Εφετείο Ρόδου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, κατόπιν αιτήματος που υποβλήθηκε από την πλευρά του Κεντρικού πράκτορα. Η πλευρά του Μιχάλη Λελέκη ζήτησε διά μέσου του συνηγόρου του Δημήτρη Καρδούλια, να προσδιοριστεί για την αμέσως επόμενη δικάσιμο, δηλαδή γι’αυτήν της 21ης Σεπτεμβρίου 2023. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου Δημήτρη Καρδούλια για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης πριν τις προσεχείς δημοτικές εκλογές και προσδιορίστηκε ως νέα ημερομηνία η 21η Σεπτεμβρίου 2023.

Από το δημοτικό σύμβουλο και πρώην Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Μιχαήλ Λελέκη δόθηκε στη δημοσιότητα γραπτή του δήλωση, μετά από αυτή την εξέλιξη.

Η δήλωση του καταλήγει: Όπως γίνεται αντιληπτό, απελπιστικά μόνος, κάνω ό,τι είναι δικονομικά δυνατό για να γίνει η δίκη αυτή άμεσα, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια, αλλά και για να πάψει η πολιτική εκμετάλλευση και δηλητηρίαση της Καλύμνου απ’τους απόντες στο ακροατήριο, πολιτικούς μου αντιπάλους… .

Παραθέτουμε ως έχει τη δήλωση του Μιχάλη Λελέκη :