Μάριος Λυμπερέας: Πέτυχε το στόχο του στις Πανελλαδικές που ήταν η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

13384

Μάριος- Ηλίας Λυμπερέας, φοίτησε στις δύο τελευταίες Τάξεις του Λυκείου στην Κάλυμνο (1ο Νικηφόρειο Λύκειο), έδωσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις και οι βαθμολογίες που πήρε υψηλές, για να πετύχει το στόχο του, που ήταν η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων(ΣΣΕ).

Ο Μάριος Ηλίας Λυμπερέας είναι γιός του Συνταγματάρχη Δημήτρη Λυμπερέα ,που τα 2 τελευταία χρόνια υπηρέτησε στην Κάλυμνο ως Διοικητής του 5/42 ΣΕ.

Ο Μάριος θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα, όπως ήταν και ο αρχικός στόχος, η εισαγωγή του στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, κάτι που πετυχαίνει με τις επιδόσεις του στις Πανελλαδικές και είναι οι παρακάτω:

Μελετηρός, μεθοδικός, συστηματικός, πειθαρχημένος, χαμηλών τόνων, με προγραμματισμό, συγκεκριμένους στόχους και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη,

Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε, ότι ο Μάριος παράλληλα με το διάβασμα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το μπάσκετ, όπου διακρίθηκε.

Συγχαρητήρια στο νεαρό Μάριο για την επιτυχία του και να τον χαίρονται οι γονείς του.