Με το ενοικιαζόμενο “Mini bus” ξέμεινε η Δημοτική συγκοινωνία Καλύμνου!

1236

Σήμερα 16 Ιουνίου 2023, εισήλθαμε στο 2ο 15νθήμερο του Ιουνίου και από χθες Πέμπτη 15 Ιουνίου, μεσούσης της θερινής περιόδου η Δημοτική Συγκοινωνία στην Κάλυμνο εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό MONO με το ενοικιαζόμενο λεωφορείo “Mini bus.

Τα 2 λεωφορεία που κυκλοφορούσαν ακινητοποιήθηκαν λόγω βλαβών και είναι άγνωστο πότε θα επαναδρομολογηθούν.

Το πρόβλημα τεράστιο που έχει δημιουργηθεί, αφού οι επισκέπτες του νησιού μάταια περιμένουν για ώρες στις στάσεις. Και αν κάποια στιγμή, περάσει το “”Mini bus” ή θα αναγκαστούν να στριμωχτούν με τους υπόλοιπους επιβάτες ή δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και θα ψάχνουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν.

Η Δημοτική αρχή είναι έκθετη και δυστυχώς δεν είναι πρώτη φορά που η Δημοτική Συγκοινωνία μένει χωρίς λεωφορεία λόγω βλαβών.

Το χειρότερο βέβαια είναι, ότι επί 45 μήνες στο τιμόνι το Δήμου η Δημαρχία Διακομιχάλη, δεν φρόντισε να προβεί στην προμήθεια νέων λεωφορείων όπως υποσχόταν και να εμπλουτίσει και ανανεώσει τον υπάρχοντα στόλο λεωφορείων της Δημοτικής συγκοινωνίας

Από το Γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” και του επικεφαλής Ιωάννη Γαλουζή εκδόθηκε αιχμηρό δελτίο τύπου, με αφορμή την απαράδεκτη κατάσταση που έχει οδηγηθεί η Δημοτική Συγκοινωνία. Το παραθέτουμε ως έχει: