Ένας λαμπερός Γάμος για τον Αριστοκλή και την Κατερίνα στο Βαθύ Καλύμνου, που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος (video)

11994

Ένας λαμπερός Γάμος σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, το απόγευμα, δύο νέων ανθρώπων του Αριστοκλή (Άρη)Σαγρέ και της Κατερίνας Πράτζου , που έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους. Το ραντεβού του γάμου τους, στο Βαθύ Καλύμνου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και το γάμο ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κκ Νικόλαος συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο του Ναού π. Μιχαήλ Μακαρούνα και τον ιερέα π. Σταύρο Μάρθα.

Να σημειώσουμε ότι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κκ Νικόλαος, είναι θείος της Κατερίνας. Αδελφός της μητέρας της.

Ο Αριστοκλής Σαγρές , είναι Υπαξιωματικός του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Καλύμνου με το βαθμό του Επικελευστή ΛΣ. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε σε ομάδες της Καλύμνου με μεγάλη επιτυχία, ενώ συνεχίζει και ως προπονητής.

Η Κατερίνα Πράτζου σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ. και διατηρεί την επιχείρηση Kalymnos Kayak Centre στο Βαθύ Καλύμνου.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του, ευχόμαστε από καρδιάς στους νεόνυμφους μια ζωή με υγεία και ευτυχία.

 Δείτε φωτογραφίες και video του Μάμα Χαραμαντά με στιγμιότυπα από το μυστήριο.

2-7-2023 Ο γάμος του Αριστοκλή και της Κατερίνας στο Βαθύ