Δεν γνωρίζαμε ότι ο Θανάτσης , ο “ναυαρχούκος” της ΑΝΕΚ, διαθέτει και “χιούμορ”!

1983

Δεν γνωρίζαμε ότι ο Θανάτσης, ο “ναυαρχούκος” της ΑΝΕΚ, διαθέτει και “χιούμορ”!

Μέχρι τώρα το γνωρίζαμε για το καταστροφικό έργο στην ΑΝΕΚ και ως “μεροκαματιάρη του fb” να πετά στις διαδικτυακές συζητήσεις τις ” ακαταλαβίστικες δήθεν Πανεπιστημιακές του εξυπνάδες”, να βρίζει, να προσβάλλει, να απειλεί, να κοινοποιεί τις δικές του αναρτήσεις και αυτές της Παράταξης Διακομιχάλη σε κάθε ομαδική σελίδα που έπεφτε στην αντίληψη του. Έφτασε στο σημείο να τις κοινοποιεί και σε ‘”Γραφείο Τελετών”. Όσο για τα like εκεί είναι άπαιχτος. Όποια δημοσίευση γινόταν αμέσως ,να πατήσει, χωρίς βέβαια να μπει στον κόπο να διαβάσει σε τι αφορά. Δεν είναι τυχαίο τα like του σε “γυναικεία εσώρουχα”, σε “γυαλιστικά για πατώματα” σε “καλλυντικά”!

Είδαμε λοιπόν σήμερα να κάνει ανάρτηση, σχολιάζοντας χιουμοριστικό δημοσίευμα μας από τη στήλη μας “ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ” με τίτλο ” Μπορεί και το “τρένο της Καλύμνου” να μπει στον προεκλογικό κατάλογο Διακομιχάλη με “τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα”! που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Ο αθεόφοβος έφτασε στο σημείο να μπερδέψει “το πρωταπριλιάτικο ψέμα” την 1η Απριλίου 2018 από το kalymnos-news.gr με το αεροδρόμιο στην Παλιόνησο ,με τα πραγματικά ψέματα Διακομιχάλη! Μάλιστα ο “κουλτουριάρης” και “χιουμορίστας” καθηγητάκος της παραπαιδείας, μας αφιέρωσε και ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη, προφανώς για να αυτοχειροκροτηθούν στη συνέχεια όλοι μαζί με το γνωστό “παρεάκι”

Επειδή δεν έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα την υποψηφιότητα του ο “ΘΑΝΑ(Τ)ΣΑκης ο πολιτευόμενος”, οπότε αναμένουμε να μας χαρίσει απλόχερα κλαυσίγελω, να συνοδεύσουμε την ανάρτηση μας ,με ένα μικρό απόσπασμα από την παράσταση “ο Καραγκιόζης καπετάνιος”

Απόσπασμα ο "Καραγκιόζης Καπετάνιος"

Σ.Σ Κάθε ομοιότητα των παραπάνω με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική. Σε παρόμοιες περιπτώσεις οι συμπτώσεις είναι αναπόφευκτες. Αν αναγνωρίσει κάποιος τον εαυτό του στους χαρακτήρες του καραγκιοζοπαίκτη αποτελεί αποτέλεσμα της δικής του “δημιουργικής φαντασίας” και ουδεμία ευθύνη φέρομε !

Καλή Παναγιά από τη στήλη μας.