Γιάννης Καράμαλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος: Ψηφίστε μας, χρειαζόμαστε νέα μυαλά, μπορούμε, θα τα καταφέρουμε.(video)

892

Ονομάζεται Ιωάννης Καράμαλης, δραστηριοποιείται στο νησί της Καλύμνου τα τελευταία 16 χρόνια ως Γεωπόνος-μελετητής και είναι ιδιοκτήτης της “Γεωπονικής Καλύμνου” 

Παντρεμένος στην Κάλυμνο έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με 2 παιδιά και η παρουσία του τα τελευταία 16 χρόνια στο νησί έχει αποδείξει την πετυχημένη πορεία του ως επιχειρηματία, τη μεγάλη του αγάπη για το νησί και τη διάθεση του για προσφορά μέσα από συλλογικότητες.

Άτομο δραστήριο, αεικίνητο ,ευρηματικό ,συνεργάσιμο ,με πρωτοπόρες ιδέες, χαρακτηριστικά που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό και δεν είναι τυχαίο ότι συμμετέχει σε 4 συλλογικότητες.

Ο Γιάννης Καράμαλης στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή

Το Γιάννη Καράμαλη το συναντήσαμε, μετά από πρόσκληση του, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, στον Άη Γιάννη στον Μελιτσάχα, μία αναπτυσσόμενη τουριστικά περιοχή, με μοναδική θέα την μαγευτική Τέλενδο.

Όπως μας λέει ο Γιάννης Καράμαλης από την πρώτη στιγμή που ήλθε στην Κάλυμνο και εγκαταστάθηκε στο Βαθύ, άρχισε να παλεύει και από ένα μικρό μέρος ,αυτή τη στιγμή είναι σε 4 Συλλογικότητες, παλεύοντας για το καλύτερο της Καλύμνου, για την τουριστική ανάπτυξη, για τη γαστρονομική, για το πράσινο, για το περιβάλλον.

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί επέλεξε να είναι υποψήφιος με την Παράταξη του Γιάννη Γαλουζή, ο Γιάννης Καράμαλης απάντησε: Προτάσεις είχε απ’ όλες τις Παρατάξεις ,όχι μόνο τώρα ,αλλά και τις προηγούμενες τετραετίες. Πίστευα ότι δεν ήμουν έτοιμος, φέτος το αποφάσισα και αποφάσισα να πάω με το Γιάννη Γαλουζή ,γιατί εκεί και συνεργάτες έχω καλούς που ζυμώθηκα μαζί τους ,όλα αυτά τα χρόνια, που είναι πολύ βασικό .Έχω συνεργάτες με τους οποίους μπορώ να συνεννοηθώ και να συνεχίσω, μπορώ να κάνω πράγματα και που είναι μία Παράταξη που μπορεί να Κυβερνήσει και να βάλει το κλειδί στην πόρτα και να ανοίξει.

Στο ερώτημα για το ποιό είναι το όραμα του και οι στόχοι του, ο Γιάννης Καράμαλης είπε: Πρωταρχικός στόχος είναι το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής στο νησί. Τα προβλήματα είναι γνωστά, τα σκουπίδια, το νερό, η καθημερινότητα που μας μαστίζει, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και βλέπουμε άλλα νησιά να προχωρούν μπροστά και εμείς πίσω. Ο δεύτερος στόχος είναι η εξωστρέφεια ,πρέπει να προωθήσουμε αυτά που έχουμε ως νησί και να προσελκύσουμε καλύτερο κόσμο και να έλθουν εταιρείες να επενδύσουν στο νησί, είναι κάτι που πρέπει να κυνηγήσουμε και δεν πρέπει να τα αφήσουμε στον αυτόματο. Τρίτος στόχος είναι η ανάπτυξη. Πρέπει στο νησί να δημιουργήσουμε και άλλα επαγγέλματα ,να προχωρήσει μπροστά και να κρατήσει τους νέους, τα παιδιά να μείνουν εδώ και είναι κάτι πολύ βασικό.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Καράμαλης, η Παράταξη του Γιάννη Γαλουζή μπορεί να το πετύχει τους στόχους αυτούς, έχει σχεδιασμό ,έχει μυαλά νέα και έμπειρα για να συνεργαστούν για να πάμε παρακάτω.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις όχι καλές εικόνες και την εγκατάλειψη που αντίκρισε στα μαράσια και στις γειτονιές ,στο πλαίσιο των περιοδειών,

Κλείνοντας ο Γιάννης Καράμαλης και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους είπε: Ψηφίστε μας, χρειαζόμαστε νέα μυαλά, μπορούμε , θα τα καταφέρουμε εξωστρέφεια, ανάπτυξη και το βασικό ποιότητα ζωής ,για τα παιδιά μας.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συζήτηση με το Γιάννη Καράμαλη, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Ο Γιάννης Καράμαλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή "Νέα Κάλυμνος"