Μία πρωτοποριακή κοινωνική δομή, η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στο Άργος Καλύμνου ολοκληρώθηκε (video)  

673

Σήμερα Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023,πρωί, επισκέφτηκε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στο Άργος Καλύμνου, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής .

Μία πρωτοποριακή δομή, ένα πραγματικό στολίδι, η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ, ολοκληρώθηκε.

Ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής με τον δραστήριο Πρόεδρο του Κέντρου Δημιουργικής Φίλιππο Ολυμπίτη , μπροστά από τα υπερσύγχρονα κτίρια της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ ,στον πανέμορφο διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο, μίλησαν για τη νέα πρωτοποριακή δομή που απέκτησε η Κάλυμνος.

Να θυμίσουμε ότι το συνολικό έργο περιλαμβάνει το κτιριακό συγκρότημα και τον εξοπλισμό Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση, στον οικισμό Άργους Καλύμνου.

Το έργο έγινε από την Περιφέρεια και την επίβλεψη είχε το Επαρχείο Καλύμνου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

 Η Στέγη θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 άτομα και στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων περίθαλψης, στέγασης και διαβίωσης των ατόμων αυτών, στην άμβλυνση των κοινωνικών διακρίσεων και ανισοτήτων, καθώς στην αντιμετώπιση των προβλημάτων προσβασιμότητάς τους στις διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες.

Δείτε τα όσα μας είπαν ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής και ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Φίλιππος Ολυμπίτης, στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Η πρωτοποριακή κοινωνική δομή, Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Άργος Καλύμνου ολοκληρώθηκε
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός