Ο Κρις Αλαχούζος για την υποψηφιότητα του με την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή και τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει. (video)

549

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, ο Χρυσόστομος (Κρις) Αλαχούζος, τέως Δήμαρχος του Τάρπον Σπρίνγκς και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο Κρις Αλαχούζος ξεκίνησε λέγοντας, ότι στις 25 Ιουλίου 2023 είχε ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον τέως Δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή και σήμερα κάλεσε τα τοπικά ΜΜΕ για να μοιραστεί όπως είπε μαζί τους προσωπικούς του στόχους και στην έμφαση που θα βάλει για την επίλυση των προβλημάτων της Καλύμνου.

Ο Κρίς Αλαχούζος τόνισε ότι οι προσωπικοί του στόχοι σχετίζονται με την Υγεία, με την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που είναι τόσο σημαντικό για την Υγεία. Εστιάζοντας στους στόχους του ανέφερε:

1.Ο δηλητηριώδης καπνός να σταματήσει με τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη λειτουργία ανακυκλώσεως ,με τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια. Η ποιότητα του αέρα, που αναπνέουμε είναι ο χειρότερος. Τα τελευταία χρόνια ακούμε υποσχέσεις, μας λένε για μελέτες και τίποτα δεν γίνεται. Ο δηλητηριώδης καπνός καθημερινά συνεχίζει. αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει, αυτό το πρόβλημα είναι η προτεραιότητα.

2.Η βελτίωση ποιότητας νερού. Θα γίνει αφαλάτωση σε όλο το δίκτυο και η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων. Είμαστε το μόνο νησί ακόμα με αλμυρό νερό.

3. Η καθαριότητα. Ένα μεγάλο πρόβλημα για την Κάλυμνο. Οι υπάλληλοι της καθαριότητας δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και τους ευχαριστώ. Μάλιστα μαζεύουν σκουπίδα κάθε μέρα,εκτός Κυριακής. Αυτό δεν γίνεται πουθενά. Συνήθως είναι 2 φορές την εβδομάδα και χρειάζεται ένα σύστημα αλλαγής προγράμματος και κατεύθυνσης από τη Δημοτική Αρχή και με την προμήθεια ατομικών κάδων. Επίσης χρειάζεται ενημέρωση παιδιών για τη διαχείριση των απορριμμάτων

4. Ίδρυση Γραφείου Αποδήμων. Δεν υπάρχει οικογένεια στην Κάλυμνο που να μην έχει κάποιον στο εξωτερικό. Το Γραφείο θα εξυπηρετεί τους απόδημους και είναι κάτι που πολλές φορές το έχουν ζητήσει. Θα είμαι εγώ υπεύθυνος για τη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση των Αποδήμων και των Ναυτικών.

Για τους παραπάνω προσωπικούς στόχους έχω τη στήριξη του Γιάννη Γαλουζή με τον οποίο συνεργάζομαι.

Κλείνοντας ο Κρίς Αλαχούζος είπε:

Η δική μας Παράταξη έχει το κέφι, έχει το μεράκι, τη θέληση ,την εμπειρία και τη γνώση ,για να υπηρετήσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα της Καλύμνου. Για αυτό ζητώ την ψήφο σας, την υποστήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας, για το καλό όλων των Καλυμνίων. Με την ψήφο σε εμένα, στον κ. Γαλουζή και στην Παράταξη μας, η Κάλυμνος θα προχωρήσει και θα προοδεύσει και θα ξαναγίνει πάλι το καμάρι του Αιγαίου. Είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε συζήτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στον αριθμό 6949717414.

Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Ο Κρις Αλαχούζος για την υποψηφιότητα του με την Παράταξη "ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ" του Γιάννη Γαλουζή.