Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καλύμνου για την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

244

Από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καλύμνου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία και την άφιξη της στην Κάλυμνο την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023.

21η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 , 19:00 μμ.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΤΟΠΟΣ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ : ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Η «Φλόγα της Αγάπης, της Ανθρωπιάς και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών θα περάσει και από το δικό μας νησί, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στην Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Μυελού των Οστών.

Ως Εθελοντές , με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας μας, θα είμαστε παρόντες και στο Εθνικό κοινωνικό προσκλητήριο αλληλεγγύης προς τους πολύπαθους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Για το σκοπό αυτό θα υπάρξει ο « κουμπαράς της Αγάπης ».

Προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, τους Προσκόπους μας, μαθητές και δασκάλους , μέλη Σωματείων , Εθελοντές, Εθελοντές Αιμοδότες να βρεθείτε κοντά μας για να μεταλαμπαδεύσουμε τα μηνύματα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης και να επιτελέσουμε το « Χρέος μας » ως Άνθρωποι , στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας.

Σας περιμένουμε όλους !