Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μαραγκός με την Παράταξη Ι.Μαστροκούκου για θέματα επικαιρότητας. (video)

472

Ο οδοντίατρος Δημήτρης Μαραγκός, ένας έμπειρος, αειθαλής, βετεράνος της πολιτικής δηλώνει παρών, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά και ως γνωστό θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Γιάννη Μαστροκούκου, με την παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Οδοντίατρος από το 1973 έως σήμερα .Παντρεμένος με την Ειρήνη Κυπραίου έχουν δυο κόρες. Η πρώτη είναι ορθοπεδικός ,γιατρός  και σε ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών , μέλος τη UEFA. Η δεύτερη παιδοοδοντίατρος με έδρα τον Πειραιά. Υπήρξε  πρόεδρος του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ-ΚΩ .

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλύμνου ,δημοτικός σύμβουλος, Νομαρχιακός σύμβουλος αλλά και περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του οδοντιατρικού συλλόγου Δωδεκανήσου  και υποψήφιος βουλευτής ΔΩΔ/ΣΟΥ με την ΝΔ. Άνθρωπος με μεγάλη ιστορική διαδρομή στα κοινά όχι μόνο του νησιού αλλά και του Νομού. Με τεράστια πείρα στην αυτοδιοίκηση ,συμμετέχει στην ομάδα μας προσφέροντας την πολύτιμη πείρα του στην διαχείριση των κοινών. Τιμή μας που βρίσκεται κοντά μας

Ο Δημήτρης Μαραγκός έχει μία μεγάλη πορεία στα κοινά του τόπου, περισσότερο από 35 χρόνια και είναι άριστος γνώστης όλων των θεμάτων της Καλύμνου, αφού συμμετείχε σε όλους τους βαθμούς αυτοδιοίκησης, Δημοτικά , Νομαρχιακά, Περιφερειακά, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου.

Η εμπειρία, οι ικανότητες, οι γνώσεις, το πάθος και η αγάπη του για την Κάλυμνο και η προσωπικότητα του Δημήτρη Μαραγκού αποτελούν τα εχέγγυα για τη μεγάλη και αποτελεσματική βοήθεια που πρόκειται να δώσει τόσο στην Παράταξη που επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα ,όσο και στους συνυποψηφίους τους.

Το Δημήτρη Μαραγκό συναντήσαμε σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, το πρωί, στον εργασιακό του χώρο στο Οδοντιατρείο του και είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, για την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές.

Με το χαρακτηριστικό ήρεμο ύφος του, ο Δημήτρης Μαραγκός εστίασε στην καθημερινότητα και σε θέματα επικαιρότητας

Ξεκίνησε αναφερόμενος στα εγκαίνια του ανακαινισθέντος Σχολείου της Ψερίμου, αλλά και την εξαγγελία του δήμαρχου για επιδότηση των μαθητών με 5.000 ευρώ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, “έφτασε ο Δήμαρχος στο σημείο να πει, ότι σας υπόσχομαι ότι θα επιδοτήσω τα παιδιά που θα πάνε εκεί, τι θα επιδοτήσει από την τσέπη του, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, τι επιδότηση θα κάνει και αυτό ήταν ένα κενό. Ας το κρίνει ο κόσμος. Το ευχάριστο είναι ότι το σχολείο τελείωσε κι ευχαριστούμε τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτό.”

Στη συνέχεια μίλησε για τις “μεταγραφές” στις Παρατάξεις λέγοντας “Είδα κάποιες μεταγραφές, κάτι συνυποσχετικές και αυτές έγινα νύχτα ,χωρίς να τηρηθούν τα προσχήματα, χωρίς να γίνει κάποια συζήτηση εκ των προτέρων και αυτό δεν μου άρεσε. Μάλιστα διευκρίνισε ότι όσοι ασχολούνται με τα δημοτικά, αποσύρονται από τις κομματικές θέσεις, θυμίζοντας τι είχε γίνει στο παρελθόν, αυτό δεν συνέβη τώρα και όπως άκουσα έγινε αιφνιδιαστικά. Επίσης μίλησε τι είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν. Κλείνοντας για το θέμα αυτό είπε, ότι ο ίδιος περίμενε μετά τις βουλευτικές εκλογές που η ΝΔ πήρε ποσοστό 50%,ότι θα κατέβαζε δικό της υποψήφιο.

Επίσης σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο Κρις Αλαχούζος ,λέγοντας, μα δεν ρώταγε τον αρχηγό του ,τι έκανε για τα θέματα αυτά όταν ήταν δήμαρχος, ενώ άσκησε και κριτική για τη θητεία Γαλουζή στο δήμο. Αναφορά έκανε και στο Αγροτικό ιατρείο που είχε δημιουργηθεί στις Μυρτιές στο παρελθόν και τώρα δεν λειτουργεί.

Ακολούθως ο Δημήτρης Μαραγκός, μίλησε για την χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου για την αξιοποίηση των θερμοπηγών λέγοντας ότι προχωράμε σε σωστές βάσεις.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Μαραγκός την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του , είπε μεταξύ άλλων:

Μπήκα γιατί θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου .Θέλω να πω στους συμπολίτες μας ,μην ψάχνετε να βρείτε αν ο ένας είναι κοντός ή ψηλός, βρείτε τη θέληση και την όρεξη που έχει ο καθένας για να προσφέρει, όχι είναι καλό παιδί, άρα να τον προτιμήσω. Το καλό παιδί είναι για την οικογένεια του, για τα παιδιά του ,για τη δουλειά του, για το σπίτι του, για τη γειτονιά του. Εμείς αγωνιζόμαστε ,γιατί έχουμε όρεξη να προσφέρουμε ,έχουμε περίσσευμα, αγάπης προς τον τόπο και θέλουμε να το εκφράσουμε. Για αυτό ζητάμε τη δυνατότητα από τον Καλυμνιακό λαό και είμαι σίγουρος ότι οι Καλύμνιοι μετά από μερικά χρόνια θα δουν ένα αποτέλεσμα και θα λένε με υπερηφάνεια ,ήμουν κι εγώ τότε, που έκανα την ιστορική αλλαγή και συνέβαλα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μαραγκός στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

5-9-2023 Ο Οδοντίατρος Δημήτρης Μαραγκός για θέματα επικαιρότητας