ΠΡΩΤΕΑΣ: 95 μετάλλια (29 χρυσά-52 ασημένια-14 χάλκινα) με 31 αθλητές-τριες στο Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας που έγινε στην Σύρο

513

Ο Πρωτέας Ναυταθλητικός όμιλος Καλύμνου με 31 αθλητές (21 αθλητές αγωνιστικών κατηγοριών και 10 αθλητές των προαγωνιστικών κατηγοριών) συμμετείχε στο Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας που έγινε στην Σύρο, 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Με τις στοχευμένες προπονήσεις και με βαθιά γνώση της προπονητικής διαδικασίας οι αθλητές και οι αθλήτριες του Πρωτέα κατάφεραν να κατακτήσουν τον αστρονομικό αριθμό των 95 μεταλλίων εκ των οποίων 29 Χρυσά 52 Ασημένια και 14 Χάλκινα μετάλλια.

Ο Πρωτέας επίσης για 2η φορά στην ιστορία του και για 2η φορά για τα κολυμβητικά δεδομένα της Καλύμνου κατάφερε να κατακτήσει κύπελλο στην βαθμολογία κατηγοριών. Συγκεκριμένα ο Πρωτέας κατέκτησε κύπελλο στην κατηγορία Κορασίδων, Παγκορασίδων Α κ Παγκορασίδων Β. Όμως δεν σταμάτησε η συγκομιδή εκεί και κατέκτησε κύπελλο και στην κατηγορία Εφήβων. 2 Κύπελλα κατηγορία για τον Πρωτέα Ναυταθλητικό Όμιλο Καλύμνου.

Πρωτόγνωρες συγκομιδές για τον Πρωτέα αλλά και για την κολύμβηση της Καλύμνου