Το ταξίδι για το 3ήμερο rock n roll του Γιώργου Ζερβού στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κάλυμνο (video)

1994

Το ταξίδι για το τριήμερο rock n roll του Γιώργου Ζερβού στην ιδιαιτέρα του πατρίδα στην Κάλυμνο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Τρείς πανέμορφες live μουσικές βραδιές Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στο Stray Cafe Pub, που γέμισε από κόσμο για να απολαύσει και να διασκεδάσει με το μοναδικό Γιώργο Ζερβό

Είχαμε τη χαρά το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 μεσημέρι, να συναντήσουμε και να έχουμε μια ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη συζήτηση με τον Γιώργο Ζερβό. Έναν πολύ δυναμικό σόουμαν και καταξιωμένο καλλιτέχνη στο χώρο της μουσικής. Επίσης το βράδυ του Σαββάτου, καταγράψαμε όμορφα στιγμιότυπα από την live εμφάνιση του Stray Cafe Pub.

Ο Γιώργος Ζερβός μας μίλησε για τις εμφανίσεις του, τόσο με την μπάντα  The Swingin’ Cats ,όσο και σόλο. Επίσης μας μίλησε για τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του και τα πλάνα που έχει. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρότζεκτ που μας είπε ότι ετοιμάζει και έχει πολλά χρόνια στο μυαλό του, ένας δίσκος με διασκευές από Καλύμνικα τραγούδια και μουσική, ένας δίσκος αφιέρωμα στη μνήμη του πατέρα του, γιατί τον έμαθε να τα αγαπά και είναι μία πλούσια μουσική παράδοση που έχουμε στο νησί. Τέλος εξέφρασε την πρόθεση του, να κάνει μία ανοιχτή καλοκαιρινή συναυλία στην Κάλυμνο.

Κλείνοντας και πριν παρουσιάσουμε το video που ετοιμάσαμε, λίγα λόγια για το Γιώργο. Ο Γιώργος Ζερβός του Νικολάου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στo νησί της Καλύμνου, όπου από μικρή ηλικία αφοσιώθηκε στην μουσική. Στην Αθήνα όπου πήγε για σπουδές  “άνοιξε” πορεία μέσα στην μουσική, ακολουθώντας μια δική του  πετυχημένη και ξεχωριστή πορείασε διάφορα επίπεδα.   

Μουσικός, μαέστρος, γράφει μουσική, τραγουδά, ιδρυτικό μέλος της μπάντας The Swingin’ Cats  με την οποία μετρά περισσότερα από 12 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Γιώργος αγαπά το rock and  roll,το ελληνικό τραγούδι, τα παλιά λαϊκά, το ροκ .Με την μπάντα έχουν διασκευάσει παλιά ελληνικά τραγούδια, ενώ τώρα ξεκίνησαν να το κάνουν και σε πιό καινούργια, καθώς και σε ξένα  

 Ο Γιώργος δεν κρύβει την αγάπη του για την Κάλυμνο την οποία επισκέπτεται και πάντα προβάλει, μας μίλησε για την αγάπη που δέχεται από τους συμπατριώτες Καλύμνιους.  

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με όσα είπε ο Γιώργος ,αλλά και και από την live εμφάνιση του στο Stray Cafe Pub,

18-2-2024 Μουσικές βραδυές με τον Γ.Ζερβό