Παράπονα για υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος και για την καθυστέρηση ενός έτους στην καταμέτρηση της κατανάλωσης ! (video)

1536

Δύο συμπολίτες μας ζήτησαν να μιλήσουν στο φακό του kalymnos-news.gr για να εκφράσουν τα παράπονα τους για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν πάρει.

Πρόκειται για το Νικόλαο Καρπάθιο, εποχικό υπάλληλο στον τομέα της εστίασης και το Θέμελη Γαλουζή συνταξιούχο, που μας μίλησαν για υψηλούς και υπερβολικούς λογαριασμούς που έχουν λάβει, αλλά και στην μεγάλη καθυστέρηση καταμέτρησης της κατανάλωσης, που ξεπερνά και τον ένα χρόνο.

Όπως μας λέει ο Νικόλαος Καρπάθιος υπήρξε καθυστέρηση στην καταμέτρηση της κατανάλωσης στην οικία του για ένα χρόνο ,πληρώνοντας μέχρι τώρα ΕΝΑΝΤΙ ,με αποτέλεσμα να έλθει ο λογαριασμός με ποσό πληρωμής 3.000 ευρώ.

Ο Θέμελης Γαλουζής είπε ότι αν και μένει μόνος του στο σπίτι και η κατανάλωση ρεύματος είναι μικρή, πήρε ένα λογαριασμό με καθυστέρηση, και με ποσό πληρωμής 1.000 ευρώ. Μάλιστα όταν πήγε στο Γραφείο της ΔΕΔΔΗΕ για να ζητήσει διευκρινίσεις για τον υψηλό λογαριασμό, του είπαν ότι δεν είναι μόνο αυτό το ποσό, αφού εκκρεμούν απλήρωτες 11.000 κιλοβατώρες!

Δείτε τα όσα μας είπαν στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

6-2-2024 Παράπονα για τους υψηλούς λογαριασμούς του ρεύματος και την καθυστέρηση στην καταμέτρηση