Οι “Αργοναύτες Καλύμνου” “έσπασαν” το αήττητο του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ και του δυσκολεύουν την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου(video)

955

Οι ” Αργοναύτες Καλύμνου” κατάφεραν να “σπάσουν” του αήττητο του πρωτοπόρου ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ στο τοπικό ντέρμπι για την 11η αγωνιστική της Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου Όμιλος Νήσων, σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στο Δημοτικό γήπεδο Καλύμνου.

Η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΑΙΚΟΎ που ήταν και τυιπά γηπεδούχος έχασε μετά από 10 αγώνες(9 νίκες- 1 ισοπαλία) από την μαχητική ομάδα των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ. Τελικό σκορ 1-2. Μία ήττα που δυσκολεύει την πορεία του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην Α΄Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Όπως φαίνεται από τον πίνακα της βαθμολογίας η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ προηγείται με 6 βαθμούς από την ομάδα της ΑΕ ΛΕΡΟΥ αλλά έχει δώσει 2 περισσότερους αγώνες..

Οι 2 αγώνες που εναπομένουν είναι για τον ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ : με ΝΙΚΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΟΥ(εκτός) , με Α.Ε ΚΩΣ(εντός) .

Για την Α.Ε ΛΕΡΟΥ οι 4 αγώνες που εναπομένουν είναι: με Α.Ε ΚΩΣ(εντός), με Α.Ο ΒΑΘΥ (εκτός), με ΑΝΤΙΜΑΧΟ(εκτός) και με ΝΙΚΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΟΥ( εκτός)

Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα αποτελέσματα των 2 ομάδων με τον αδιάφορο βαθμολογικά ΝΙΚΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΟΥ.

Στο σημερινό αγώνα προηγήθηκε ο ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ με γκολ του ΚΑΝΕΛΛΗ στο 12ο λεπτό. Ισοφάρισαν οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στο 55ο λεπτό με το ΣΙΣΣΩΗ ,ο οποίος έδωσε και τη νίκη με εύστοχο πέναλτι στο 90ο λεπτό. Η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ από το 74ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του ΔΕΝΑΞΑ

Διαιτητής του αγώνα ο Μάριος Ωραιόπουλος με επόπτες τους Κωνσταντίνο Στρατίκη και τον Θεοδόση Μαρίνο,

Video του Μάμα Χαραμαντά με στιγμιότυπα από τον αγώνα

2-3-2024 Ήττα για τον Καλυμνιακό από τους Αργοναύτες