“Κρεοτεχνείο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ” στο Σταθμό ΤΑΧΙ στην Κάλυμνο για Πασχαλινές επιλογές. -Αμνοερίφια Νισύρου, Καλύμνου, Κω 9,90 το κιλό. (video) 

792

«Κρεοτεχνείο Αθανασίου» του Βασίλη Αθανασίου στο Σταθμό ΤΑΧΙ, στην Πόθια Καλύμνου.

Ένα σύγχρονο κρεοπωλείο, σε ένα όμορφο καθαρό χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο για την επεξεργασία, την φύλαξη, την ωρίμανση ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων   

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας κρέατος, με υψηλή τεχνική  επεξεργασίας και δημιουργικότητας. Νόστιμες, προσεγμένες, πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες δια χειρός Βασίλη Αθανασίου που εντυπωσιάζουν.

Στο Κρεοτεχνείο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εορταστικών παρασκευασμάτων που μπορούν να δώσουν μία άλλη διάσταση στο Πασχαλινό τραπέζι.

Και φυσικά αρνιά και κατσίκια. Οι τιμές για ντόπια αμνοερίφια Νισύρου ,Καλύμνου, Κω είναι 8,90 το κιλό. Είναι όλα ντόπια.

Ο Βασίλης μας ξεναγεί στην εντυπωσιακή, ελκυστική βιτρίνα του Καταστήματος και μαζί με τη γυναίκα του Αφροδίτη, στέλνουν τις ευχές τους για το ΠΑΣΧΑ και περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν, με το χαμόγελο και την άριστη ποιότητα των προϊόντων τους.

Επίσης για την εξυπηρέτηση των πελατών, με ένα τηλεφώνημα στο 2243110285 μπορείτε να κάνετε τη παραγγελία σας και να σας έλθει στο σπίτι.

Πάρτε μια  μικρή «γεύση» για το τι θα βρείτε στο ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟ στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

“Κρεοτεχνείο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ” στο Σταθμό ΤΑΧΙ στην Κάλυμνο για Πασχαλινές επιλογές.