Ξεκίνημα για ένα νέο σύγχρονο κατάστημα κοσμημάτων σε Ασήμι “REISIS NIKOLAS SILVER” στον εμπορικό δρόμο της Καλύμνου (video)

3337

Ξεκίνημα για ένα νέο σύγχρονο κατάστημα κοσμημάτων σε Ασήμι “REISIS NIKOLAS SILVER” στην Κάλυμνο.

Ιδιοκτήτης του νέου καταστήματος ο 20χρονος Νικόλας Ρεΐσης. Στην περίπτωση του, ισχύει η γνωστή παροιμία “Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει” αφού ο Νικόλας από μικρή ηλικία στον ελεύθερο χρόνο του, βρισκόταν στο εργαστήρι του γνωστού Κοσμηματοπωλείου της Καλύμνου του πατέρα του Σάκη Ρεΐση μαθαίνοντας την τέχνη του Αργυροχρυσοχόου . Ο Νικόλας τις γνώσεις του αυτές τις εμπλούτισε και τελειοποίησε την τεχνογνωσία του στο εν λόγω αντικείμενο, αφού αμέσως μετά από την αποφοίτηση του από το Λύκειο σπούδασε σε Σχολή Αργυροχρυσοχοΐαςστην Αθήνα.

Επιστρέφοντας στην Κάλυμνο ο Νικόλας, με τη βοήθεια και τη στήριξη της οικογένειας του, του πατέρα του και της μητέρας του, δημιούργησε ένα σύγχρονο κατάστημα αποκλειστικά για το ασημένιο κόσμημα.

Το Κατάστημα βρίσκεται στον κεντρικό εμπορικό δρόμο Καλύμνου ,ακριβώς δίπλα στο γνωστό Κοσμηματοπωλείο του πατέρα του Σάκη Ρεςίση.

Ένα σύγχρονο κατάστημα ,σε έναν εντυπωσιακό χώρο, άρτια οργανωμένο και διακοσμημένο, με μία μεγάλη ποικιλία ασημένιων κοσμημάτων φιλοτεχνημένων με αγάπη και μεράκι. Θα βρείτε πανέμορφες επώνυμες συλλογές από ασήμι με την εγγύηση ΡΕΪΣΗΣ

Το “REISIS NIKOLAS SILVER” με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, εγγυάται την υψηλή αισθητική και ποιότητα των προϊόντων, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και για όλα τα βαλάντια. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για κάθε σας περίσταση μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνεται στο γούστο και στις απαιτήσεις σας

Ο Νικόλας Ρεΐσης μας μιλά για αυτή την επιχειρηματική και επαγγελματική δραστηριότητα του και μας ξεναγεί στους χώρους του σύγχρονου εντυπωσιακού καταστήματος. Επίσης μας μίλησε και ο πατέρας, ο Σάκης Ρείσης.

Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές.

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

7-7-2024 Στο νέο κοσμηματοπωλείο “Reisis Nikolas Silver” στην Κάλυμνο